Hop til indhold

Savner du fællesskaber?

GENLYD hjælper dig i gang

Savner du at komme mere ud og mødes med andre, eller er du på udkig efter nye bekendtskaber? Og har du brug for en håndsrækning til at tage det første skridt?
  • Måske bor du alene og savner fællesskab med andre i hverdagen
  • Måske føler du dig ensom eller synes, at der går for lang tid mellem, at du snakker med andre
  • Måske har du overvejet at lave et opslag på genlydaarhus.dk, men noget holder dig tilbage
Så kan GENLYDs fællesskabsformilder Louise hjælpe dig på vej. Du kan tage en fortrolig snak med Louise om de muligheder, der kan være for at møde nye mennesker og de forhindringer, du eventuelt oplever i forhold til at blive en del af et fællesskab. Louise kan b.la. hjælpe dig med at finde en gruppe med ligesindede, blive en del af en spisegruppe, en kortklub eller forening i nærheden af dig. Hun kender nemlig til rigtig mange fællesskaber og sociale tilbud i byen, foruden alle invitationerne på genlydaarhus.dk.
I artiklen 'Fra ensomhed til fællesskab' kan du læse om Renés oplevelse med at få hjælp af Louise til at blive en del af et fællesskab.
Louise fællesskabsformidler i GENLYD
GENLYDs fællesskabsformidler Louise snakker hver dag med aarhusianere i alle aldre om mulighederne for at møde nye mennesker i Aarhus.
Hvis du vil høre mere om mulighederne for at møde nye mennesker eller blive en del af et fællesskab, så er du er velkommen til at ringe til Louise på tlf. 41 87 36 87 eller sende en mail til genlyd@aarhus.dk med dit telefonnummer, så kontakter Louise dig.
Udgangspunktet er en snak om, hvad du har lyst til og behov for. Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt.

Looking to meet new people in Aarhus?

GENLYD is here to help you get started 
  • Maybe you just moved to Aarhus  
  • Maybe you live alone and find it difficult to meet new people  
  • Maybe you feel lonely and miss seeing other people in your daily life 
  • Maybe you have thought of writing a post on genlydaarhus.dk, but something is holding you back
Louise is community mediator at GENLYD, and every day she talks to people of all ages about the possibilities of meeting new people in Aarhus. 
If you would like to talk to Louise please call her at 41 87 36 87 or send an e-mail to genlyd@aarhus.dk with your name and phone number, and she will contact you.