Hop til indhold

GENLYD postkort

Brug GENLYD-postkort til at række ud til andre

/media/CkLMMhwoqbYMENuzo
Glæd andre med en julehilsen
Nu kan du bestille GENLYDs fine julekort og til og fra kort, som du kan bruge til at række ud til nogen her i julen. Du bestiller kortene ved at klikke her og udfylde bestillingsskemaet.
Sammen kan vi gøre rigtig meget for at glæde andre, hvis vi hver især tager et lille skridt og rækker ud til nogen nær os. Juletiden kan nemlig være hård, hvis man føler sig alene eller savner fællesskab, så tak fordi du vil være med til at glæde nogen med en hilsen og gøre en forskel.
/media/DGC4TFvQzWgQ5riGP

Kender du en, der vil bliver glad for en invitation eller en hilsen?

GENLYD postkort med inviterende budskaber kan findes rundt om i Aarhus, bl.a. på DOKK1, Folkestedet, Godsbanen og bibliotekerne. Hvis du bor i Aarhus Kommune, kan du også bestille postkortene ganske gratis.

Skal vi drikke en kop kaffe? Vil du med til yoga? Skal vi følges?

Du kan bruge kortene til at invitere flere med i et fællesskab, du er en del af, til at byde nye velkomne i din opgang eller på din vej eller noget helt tredje.
Vi elsker, når fællesskaber gi’r GENLYD og håber du vil dele dine GENLYD-postkort på Facebook eller Instagram ved at tagge @genlydaarhus og bruge #genlydaarhus.
Tak, fordi du/I er med til at gøre Aarhus til en mere inviterende by.

SØG GENLYD-PULJEN

Har du lyst til at gå julen og 2022 i møde med nye bekendtskaber? Måske du gerne vil mødes med nogle til gløgg og æbleskiver, invitere en gruppe nye bekendte på skøjtebanen eller arrangere nytårskur i et nyt fællesskab? Så kan du søge GENLYD-puljen. Der er ansøgningsfrist den 14. december 🙌

SØG STØTTE