Quidditch! Kom og træn quidditch med os!

Vi søger flere skønne voksenspillere til vores sportshold og foreningsfællesskab. Så kom og prøv quidditch. Første måned er gratis!

I Aarhus Owls Quidditch spiller vi holdsporten quidditch og vi søger flere skønne folk til vores fællesskab. Vi er Aarhus' lokale forening/klub/hold og vi er pt. de forsvarende Danmarksmestre. Quidditch er en taktisk spændende og internationalt udbredt fuld kontaktsport med mixed-gender hold, og med en meget inkluderende kultur. Vi træner hver uge, pt. tirsdage 16.30-18.30, i Aarhus Universitetspark - typisk i bunden af parken nær Steno Museet, på modsatte side af vejen. Første måned er gratis og dernæst koster medlemskab blot 150kr. pr. sæson (300kr. pr. år). Derudover tager vi til turneringer, fx danmarksmesterskaber, europamesterskaber samt på venskabelige udflugter til andre klubber, og flere spillere har venner fra nær og fjern, grundet det fantastiske community omkring sporten. Vores klub går op i fællesskabet, det sociale på holdet og at have det sjovt sammen - både på og udenfor banen. Derfor laver vi også sociale aktiviteter som kan være alt fra aftensmad sammen efter træning til brætspilsaftener, pub-crawls, strand-quidditch, fejring af klubbens fødselsdag, julefrokost og besøg hos venner i andre klubber både i og udenfor Danmark. Vi kan kontaktes her via Genlyd Aarhus, på Facebook og Instagram, samt på mailen aarhusowlsquidditch@gmail.com. Kom og vær med! Alle er velkomne!

Interessekategorier

Nye Bekendtskaber

Træning og motion

Social

Spørgsmål og kommentarer

Jeg har trænet med klubben i 3 år og vi har virkelig et fantastisk fællesskab og quidditch er en mega sjov sport som jeg elsker! Vi tager snart på bar-crawl og der er flere andre fede ting vi skal lave sammen snart - og der er god gang i træningerne. Det kunne være så hyggeligt med flere på holdet! Så jeg kan kun opfordre dig til at komme og træne med. Bare mød op! Og skriv gerne hvis du har spørgsmål =D

Svar
en måned siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds