Postnr:

8200

Pris:

Gratis

STRANDVENNER

Det skal være rart at være på stranden for alle mennesker.

Som psykisk sårbar kan det være en kamp at nærme sig stranden, fordi der er en tendens til at (tro) man skal være glad og have overskud i livet og ikke have noget der ligner deller. Det skal vi lave om på, og det vil jeg med “STRANDVENNER”! Jeg selv har en bipolar lidelse, og når jeg har været depressiv, har jeg hadet stranden og været angst for at være der, så jeg har undgået det. Det har gjort mig ked af det, for jeg ved, hvor godt det er for krop og sjæl at være der.

Vi kommer i alle farver og former - og det skal der selvfølgelig være plads til. også på stranden. Jeg skaber et fordoms- og præstationsfrit rum, du skal bare tage din strandtaske med, (husk vand/snacks).

Pga. corona så holder vi selvfølgelig afstand på vores hver især medbragte tæpper, men vi vil stadig være tæt på hinanden i form af tryghed og hygge.

Kom som du er.
Jeg glæder mig til at møde dig, min nye strandven.

p.s. man kommer og går som man har lyst til.
ALLE ER VELKOMNE.

Obs. vi sidden udenfor den permanente, til højre. ring til mig, når du er der, så kommer jeg og tager i mod.

hvis det er træls vejr, så aflyser jeg pr. sms/opkald 2 timer før.


Kærlig hilsen Katrine Vestergaard, initiativtager (aktivist indenfor bl.a. psykisk sårbarhed) og Regina Fjendbo (tykaktivist bl.a.)

Interessekategorier

Natur

Oplevelser

Social

Her skal vi mødes

Se på kort

Den Permanente, 8200

Spørgsmål og kommentarer

Hej Katrine

Vildt godt initiativ og jeg vil meget gerne med en anden gang, men står pt. midt i flytning. Håber du vil fortsætte uanset hvor mange der kommer 😘

Mvh. Anne-Lise

Svar
7 måneder siden

Hej Anne-Lise, tusind tak for din besked og dine søde ord. jeg tænker at gentage det, og så håber jeg, at du kan være med. God flytning! Kærlig hilsen Katrine

Svar
7 måneder siden

Hej igen Anne-Lise. Så er næste event for Strandvenner oppe. det er fredag d. 10. juli. håber du ser denne kommentar:) Og håber det gik godt med flytning.

Svar
6 måneder siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds