Hop til indhold
18-30 år

Nye venner til guitarspil, yoga mm.

Hej, jeg søger nye venner og veninder i Århus at dele nogle fritidsinteresser med- kunne være guitarspil, gåture, tarotlæsning, spiritualitet mm.

Hej, jeg hedder Jonathan. Jeg er 23 år gammel og jeg studerer Engelsk på fjerde semester her i Århus. Jeg vil meget gerne udvide mit sociale netværk og finde nogle rare mennesker som jeg har nogle interesser til fælles med. Jeg er interesseret i musik, og jeg har spillet akustisk guitar og el-bas i cirka 4 år. Det kunne være vildt fedt at finde nogle der også kan spille lidt musik, og der behøver slet ikke at være noget mål med sammenspillet. Det ville bare være hyggeligt at øve sammen og dele viden og erfaring.

Derudover går jeg til yoga, og jeg er også interesseret i mange andre dele af det spirituelle. Jeg går en hel del op i klima og miljø, og jeg lever selv som vegetar.

Det kunne være så fedt hvis der sad andre derude med lignende fritidsinteresser som har lyst til at hænge ud. Det kunne være cool at mødes én til én, men det kunne også være at der blev mulighed for at lave et mindre fællesskab på baggrund af fritidsinteresser :)

Interessekategorier

Musik

Meditation og mindfulness

Nye bekendtskaber

Spørgsmål og kommentarer

Hey!

Jeg er så frisk 😃

Svar
3 måneder siden

Hej Mikkel, så fedt at høre! Spiller du guitar? :)

Svar
3 måneder siden

Hej Jonathan, jeg har sendt en besked til dig! Jeg spiller nemlig guitar selv og er en stor musik elsker😊

Svar
3 måneder siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds