Bekendtskaber i Løgten/skødstrup

Søger personer i 20'erne til socialt samvær i Løgten/Skødstrup området

Hejsa! Jeg er netop flyttet til Løgten og kunne godt tænke mig at opsnuse nogle mennesker omkring min egen alder (fylder 25 om lidt) i dette område, som har lyst til noget socialt samvær. Jeg har mange interesser, så skriv endelig, hvis det matcher dig - så skal vi nok finde på noget at lave sammen! Jeg håber på at høre fra nogle :-) De venligste hilsener fra Johanne

Interessekategorier

Social

Natur

Kreativitet

Spørgsmål og kommentarer

Hej Johanne. Vi er også flyttet hertil for nylig. Vi er en sammensat gruppe af fem venlige fyre fra Kolding-området, som heller ikke kender så mange andre herude endnu. Hvis du har lyst, er du velkommen til at kigge forbi til noget aftensmad på Trekærvej 1 i aften. Du kan ringe på 27520234, hvis du har lyst til at snakke sammen først. Med venlig hilsen fra Mikkel, Rasmus, Morten, Nicklas og Peter Bastian.

Svar
15 dage siden

Hej igen Johanne. Du må gerne komme til vores kartoffelfest på lørdag, hvis du har lyst. Det bliver omtrent 40-50 unge mennesker, høj sol og godt humør. Vi bor stadig på Trekærvej 1. Mvh Mikkel, Rasmus, Morten, Nicklas og Peter Bastian.

Svar
10 timer siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...