Hop til indhold
18-30 år

Træningsmakker søges

Er du vild med motion, eller ønsker du selv at bevæge dig noget mere?

Jeg kunne virkelig godt tænkte mig at komme i gang med noget træning eller motion men jeg mangler lidt en makker, som kan motivere mig, og som kan være med til gøre det hele lidt sjovt.
Det kunne være træning, løb, cykling, eller anden aktivitet hvor man får rørt sig og får pulsen lidt op. Jeg er åben over for det meste. Om du er mand eller kvinde, er underordnet, men det kunne være fedt, hvis du er ung som mig selv 20-35 år, men det er ikke et krav.

Det er primært for at komme i bedre form, og føle mig mere fit og sund, men kunne også godt tænkte mig noget mere muskel opbygning, da jeg er relativt spinkel bygget.

Er nybegynder når det gælder træning, så kunne være en fordel, hvis du viste lidt om de forskellige type øvelser, teknikker, eller udstyr. Jeg føler mig lidt lost, på det her område :)

Jeg hedder Emil, jeg er 27 år og bor Aarhus N/Risskov. Det vil være dejligt med en makker, der bor i området, men Aarhus som helhed er så fin.

Interessekategorier

Bevægelse

Gåtur

Træning og motion

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds

SØG GENLYD-PULJEN

Har du lyst til at gå julen og 2022 i møde med nye bekendtskaber? Måske du gerne vil mødes med nogle til gløgg og æbleskiver, invitere en gruppe nye bekendte på skøjtebanen eller arrangere nytårskur i et nyt fællesskab? Så kan du søge GENLYD-puljen. Der er ansøgningsfrist den 14. december 🙌

SØG STØTTE