Hop til indhold

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

50+ år

Litteratur og fællesskab

Kom med når Aarhus Bibliotekerne og Frivilligcenter Aarhus tilbyder læsegrupper med guidet fælleslæsning for 60+

Har du lyst til at prøve at være en del af en læsegruppe, hvor vi deler vores umiddelbare undren eller begejstring, når vi læser en novelle eller et digt sammen for første gang? Så kom og deltag i guidet fælleslæsning, hvor en læseguide vil guide læsegruppen gennem højtlæsning og samtale.

Du kan deltage hvad end du er belæst eller ny i litteraturens verden. Det er gratis og kræver kun at du har lyst til at engagere dig i en samtale med andre - og at du er 60 år eller ældre. Læsegruppen mødes én gang ugentligt i 8 uger på Frivilligcenter Aarhus.

Interessekategorier

Bøger

Nye bekendtskaber

Social

Her skal vi mødes

Se på kort

Sønder Allé 33, 8000

Spørgsmål og kommentarer

Hvornår er det?

Svar
2 måneder siden

Jette Westerlund Beklager det sene svar. Jeg er ny på genlyd, og jeg kan nu se, at den måde jeg svarede dig på, måske kun er sendt til en anden interesseret. Det er en hverdag fra kl 13-15. Du må endelig skrive ved flere spørgsmål eller hvis du er interesseret i at deltage. Du kan også fange mig på 61 28 08 79. De bedste hilsner, Astrid fra Frivilligcenter Aarhus

Svar
2 dage siden

Ja, det vil jeg også gerne vide 🙄

Svar
2 måneder siden

Kære Jette og Liane

Tak for jeres interesse og spørgsmål.

Så snart I er nok til en gruppe (gerne 6 personer), så er vi klar til at starte gruppen op :) Vi har allerede en læseguide, så vi er lige begyndt at reklamere for gruppen.

Vi forestiller os at det bliver i dagstimerne, enten kl. 10-12 eller 13-15, men det kan I som tilmelder jer, være med til at bestemme. Ugedagen afhænger også af, hvornår de interesserede kan.

Sig endelig til, hvis I har flere spørgsmål!

De bedste hilsner, Astrid fra Frivilligcenter Aarhus

Svar
2 måneder siden

Fint med mg 👍 Jeg vil meget gerne deltage 😊

Svar
2 måneder siden

Liane Wagner hvor er det dejligt at høre! Jeg skriver til dig, så snart vi får flere tilmeldte. Og du er også altid velkommen til at ringe til mig på 61 28 08 79 hvis du har spørgsmål eller vil høre status på antal tilmeldte.

De bedste hilsner, Astrid

Svar
2 måneder siden

Jeg vil også gerne deltage.

Svar
2 måneder siden

Anni Skriver Det er jeg rigtig glad for at høre :) Jeg skriver igen, så snart vi har lidt flere tilmeldte! Som jeg også skrev ovenfor, så er du altid velkommen til at ringe til mig på 61 28 08 79, hvis du har spørgsmål. De bedste hilsner, Astrid fra Frivilligcenter Aarhus

Svar
en måned siden

Hej. Jeg er også interesseret. Hvornår er det? Mvh Brit

Svar
21 dage siden

Brit Det er jeg rigtig glad for at høre. I er nu fem tilmeldte, så vi skal lige bruge en enkelt mere, så er vi klar til at starte gruppen op. Jeg skriver til dig igen, så snart vi har den sidste med :)

Det bliver en hverdag fra kl 13-15.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 61 28 08 79 hvis du har spørgsmål :)

De bedste hilsner, Astrid fra Frivilligcenter Aarhus

Svar
2 dage siden

Hej, jeg er også interesseret, hvis det bliver kl 13-15 🙂

Svar
12 dage siden

Regitze Det er jeg glad for at høre. Så lad os satse på kl 13-15. Vi mangler lige den sidste gruppedeltager, før vi er klar til at starte op. Men du hører fra mig igen så snart vi får en tilmeldt mere. Og ellers er du altid velkommen til at ringe på 61 28 08 79

De bedste hilsner, Astrid fra Frivilligcenter Aarhus

Svar
2 dage siden

🤞😊

Svar
2 dage siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds