creativity
Kreativitet
social
Social
culture
Kultur & Samfund

Opslaget udløber

om 3 måneder

Oprettet for

4 måneder siden

Postnr:

8000 Aarhus C

Pris:

Gratis

Skansen hus og have´s julemarked d.28.11.19

En oplevelse på tværs af venskaber og generationer

Skansens julemarked torsdag d.28.11.19, kl. 15-20, arrangeres af, for og med de unge på Skansen.
Da Skansen har beliggenhed på en legeplads og ved siden af en park på Frederiksbjerg, snakker vi pædagoger og de unge, med naboerne hver dag, men kunne man gøre noget for at lære dem bedre at kende og måske nyde godt af hinandens kompetencer?

Vi drømmer om at Skansen er et sted, hvor børn og unge, ser det som en naturlighed, at række ud til andre og skabe fællesskaber på tværs af områder, nationaliteter og alder.

Derfor afholder vi sommer og julemarked, hvor vi har fokus på det sociale aspekt, sammenskabelse og fællesskab. Til julemarkedet vil der være mad man kan købe. Huset indbyder til samvær, så strikke cafeén vil være åbent, så man kan strikke og de unge samtidig kan vise de ældre, hvordan man agerer på de sociale medier. Hvordan man fx tager billeder af de ting, de strikker eller hvordan de følger med i deres børn og børnebørns gøren på de sociale medier og derved kan få mere kontakt med dem.
Der vil være Spille café, hvor man spiller sammen på kryds og tværs af alder og interesser.

Du kan lave en kop til "Nabo-kop-workshop" med din nabo´s navn på, ta´ en pose Genlyds kaffe/ kakao med og spørg om der gives kaffe. Eller sæt koppen i Skansens skab og ha´ altid din egen kop klar til en kop kaffe, når du er på Skansen, det giver følelsen af hjemmelighed og nærvær.

Her skal vi være

Strandvejen 38, 8000 Aarhus C

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...