workout
Motion
culture
Kultur & Samfund
social
Social

Oprettet for

6 måneder siden

Postnr:

8000

Pris:

50 kr.

*50 kr. pr. kursusgang, betales kontant eller på MobilePay ved fremmøde. Du kan også betale 400 kr. samlet for alle 8 gange.

Qigong for begyndere

Qigong Klubben Aarhus inviterer til qigong for begyndere: En skånsom kinesisk motionsform for krop og sind, som du kan prøve kræfter med i et trygt fællesskab.

Qigong er en kinesisk motionsform, som har fokus på både krop og sjæl. Man laver flydende, blide bevægelser til rolig musik og har fokus på åndedræt og sindsstemning undervejs. Derfor kan qigong være en spændende aktivitet at prøve for dig, som har lyst til ro, fordybelse og fællesskab.
På holdet ”Qigong – et skridt på vejen” inviterer Qigong Klubben dig til at afprøve qigong på begynderniveau. Holdet vil give en stille og rolig introduktion til motionsformen, og du kan sagtens være med, selvom du døjer med skavanker. Målet er, at du på sigt får styrket både krop og sind og får mere energi til at overkomme hverdagens udfordringer.
Vi skal være i lyse og lækre lokaler i Fjordsgade Fritids- og Foreningshus på Frederiksbjerg (yogalokalet på 2. sal). Du kan være med enkelte gange eller på hele kurset, som er 8 mandage med start 18. februar 2019.
Spørgsmål? Kontakt Marie på 41 85 95 86.

Hvem kan deltage?

Alle som har lyst til rolig bevægelse og fordybelse; især oplagt for dig som døjer med skavanker eller stress.

Det skal du medbringe

Behageligt tøj, du kan bevæge dig i, og evt. en flaske vand

Noter

Tilmeld dig her på siden eller ring til Marie Harup på 41 85 95 86 for at høre nærmere.

Her skal vi være

N. J. Fjordsgade 2, 2. sal, 8000

Kommentarer

S K

4 måneder siden

Hej :) Er der stadig mulighed for at starte op sammen med jer ?

Marie Harup Jensen

Vært
3 måneder siden

Hej S K :) Lige nu er holdet på nippet til at runde af, hvilket også gælder for klubbens andre hold. Men der kommer nye holdi sommeren og efteråret. Hold gerne øje på Qigong Klubbens hjemmeside eller her på Genlydaarhus.dk. Og tak for din interesse! Mvh Marie fra Genlyd

Marie Harup Jensen

Vært
3 måneder siden

Og lige en tilføjelse: Du er selvfølgelig mere end velkommen på mandag til en smagsprøve på, om qigong er noget for dig, selvom det er holdets sidste gang :) Mvh og god weekend - Marie fra Genlyd

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...