workout
Motion
social
Social

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Hvor skal vi hen i bevægelsesklubben i 2020?

Kom til kaffe, juleknas og en snak om motionsfællesskaber i Aarhus

I løbet af efteråret har GENLYDs bevægelsesklub besøgt en række af Aarhus’ gratis motionsfællesskaber. Vi har bl.a. været med på gode gåture, til boldspil og besøgt træningsfællesskabet SICK Project. Formålet med bevægelsesklubben er at give en anledning til at komme afsted og nogen at følges med – uanset din alder, højde, drøjde og fysiske form.

GENLYD vil rigtig gerne invitere flere med ombord og høre dine ideer til, hvilke aktiviteter og motionsfællesskaber du godt kunne tænke dig, at bevægelsesklubben besøger i 2020.

Derfor inviterer vi på en kop kaffe, lidt juleknas og en snak d. 11. december kl. 14-15 på Folkestedet. Vi sidder i de bløde møbler i ”gryden” til højre for indgangen, når du kommer ind ad hoveddøren.

Så har du lyst til at høre mere om bevægelsesklubben, hilse på GENLYD og være med til at beslutte, hvordan vi skal få sved på panden og smil på læben i det nye år – så kom forbi 😊

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Marie eller Clara fra GENLYD på tlf. 41 85 95 86. Du er også velkommen til at sende forslag til bevægelsesklubbens aktiviteter til genlyd@aarhus.dk

Her skal vi være

Carl Blochs Gade 28, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...