social
Social
volunteering
Frivillighed
experiences
Oplevelser

Oprettet for

3 måneder siden

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Infodag på Folkestedet

Værdibørsen er for dig, der er tilkendt førtidspension eller fleksjob.


Værdibørsen er for dig, der er tilkendt førtidspension eller fleksjob. Vi skaber og deler netværk og gode oplevelser. Hos os kan du deltage i forskellige aktiviteter sammen med andre - gratis eller næsten gratis. Du kan for eksempel møde nye mennesker på Café Mødestedet, du kan tage med kunstholdet på museumsbesøg, eller tage din guitar under armen og spille musik sammen med Værdibørsens musikhold og meget mere.

Du har også mulighed for selv at blive frivillig og oprette dit eget hold. Er der noget du brænder for, som du gerne vil dele med andre, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi holder informationsdag – og DU er inviteret!

Mandag den 6. maj kl. 10.00 – 12.00 byder vi indenfor til information om Værdibørsen, Frivillighusene og Folkesundhed. Her kan du møde os og høre meget mere om de fantastiske fællesskaber, du har mulighed for at blive en del af. Der vil blive drøftet emner netværk, egenomsorg, mindfulness, sundhed og trivsel. Du kan få en snak om dine muligheder for at deltage, og du kan komme med ønsker og forslag til nye aktiviteter.

Kl. 12 har du mulighed for at få et indblik i mindfulness ved en af Værdibørsens dygtige undervisere. Det er helt frivilligt at deltage.


HUSK at tilmelde dig
Du tilmelder dig ved at skrive en mail til os på vaerdi@folkestedet.dk, så er du sikret en kop kaffe og en hyggelig formiddag på Værdibørsen.

På vores hjemmeside www.vaerdiboersen.dk kan du finde mere information om Værdibørsen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på: Tlf. 4187 3763
Telefonen er åben mandag-fredag imellem kl. 10:00-14:00

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Med venlig hilsen
Værdibørsen

Folkestedet, lokale 1.1 og 1.4
Carl Blochs Gade 28
8000 Aarhus C

Her skal vi være

Carl Blochs Gade 28, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...