onsdag

11

august

Kl. 15.00 - 17.00

Kl. 15.00 - 17.00

For alle

QIGONG og MEDITATION

Har du lyst til at lave QIGONG i et fællesskab, som tager hensyn til deltagere, der er overfølsom overfor parfume og elektromagnetisk stråling?

Så vil jeg gerne mødes og lave det sammen med dig.

[OPSLAGET ER OPRETTET AF GENLYD-teamet EFTER AFTALE MED NANNA]

Jeg hedder Nanna, er i midten af halvtredserne og har lavet QIGONG i seks år. Jeg har tidligere undervist i QIGONG, og kan derfor hjælpe dig, hvis du aldrig har prøvet at lave QIGONG før. Jeg bor tæt på Norsminde, 18 km syd for Aarhus og har masser af plads – både ude og inde.

Jeg laver Nei Yang Gong, som er en af de mere kraftfulde former for QIGONG. At lave QIGONG giver en fantastisk balance, og man opbygger efterhånden større styrke og smidighed. På den måde får man større kontakt til indre ro, stabilitet og opmærksomhed.

Jeg kunne godt tænke mig at få flere med, da det giver noget ekstra, at lave øvelserne sammen med andre. Jeg vil gerne mødes onsdage kl. 15-16.

Som nævnt er jeg overfølsom overfor parfume og elektromagnetisk stråling, derfor er det vigtigt, at du er indstillet på, at din mobiltelefon og andet elektronisk udstyr, skal blive i din bil eller et andet sted, når vi mødes. Det er også nødvendigt, at du er parfumefri (shampoo, tøj, cremer osv.)

Jeg håber, du har fået lyst til at mødes og hvis der er interesse for det, kan vi eventuelt slutte QIGONG af med lidt meditation.

Jeg har hverken telefon eller internet, så du skal kontakte Louise fra GENLYD, hvis du vil i kontakt med mig.
Louises telefonnummer er 41873687 og e-mail kelo@aarhus.dk

CORONAREGLER:
Med hensyn til smitterisiko er det muligt at stå med 3-4 meters afstand indendørs og med større afstand, hvis vi er udendørs i min have.

Interessekategorier

Meditation og mindfulness

Social

Træning og motion

Her skal vi mødes

Se på kort

Tæt på Norsminde

Spørgsmål og kommentarer

Jeg vil gerne være med, hvis det er en dag, jeg kan. 

Svar
9 måneder siden

Hej Vibe Britha Vadum. Det lyder rigtig godt :-) Jeg vil gerne formidle kontakten ti Nanna, så hvis du vil sende mig en mail på kelo@aarhus.dk eller ringe til mig på 4187 3687, så kan vi lige aftale nærmere. Mange hilsner Louise, GENLYD

Svar
9 måneder siden

Hejsa. Jeg kunne måske også være interess

Svar
8 måneder siden

Hej Maiken Det bliver Nanna glad for at høre. Vil du ikke lige sende mig en mail på kelo@aarhus.dk eller ringe til mig på 41873687, så kan jeg hjælpe jer med at få kontakt til hinanden. Mange hilsner Louise, GENLYD

Svar
8 måneder siden

GENLYD-teamet Undskyld jeg ikke har svaret før, men jeg er ikke helt på toppen og så er det pt nok ikke en god ide. Måske senere. Mvh Maiken

Svar
7 måneder siden

Hej Maiken Det er helt i orden. Du kan bare give lyd, hvis du på et tidspunkt har lyst og overskud til at være med. Mange hilsner Louise, GENLYD

Svar
7 måneder siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds