experiences
Oplevelser
social
Social
food
Mad

Postnr:

8000 Aarhus C

Pris:

Gratis

Sommerfest på Trøjborg?

Kom og hør om sommerfesten på Trøjborg mandag den 27.1 kl. 8

Kulturudvalget under Trøjborg Fællesråd med repræsentanter fra Huset Trøjborg, Trøjborg Beboerforening, Aarhus Fremad, Skt. Johannes Kirke og Trøjborg beboere, har målet at skabe aktiviteter, som kan styrke det lokale engagement i vores lokalområde Trøjborg for beboere, forenings- og forretningsliv. Vi planlægger derfor bl.a. en sommerfest på Trøjborg, som sker lørdag den 13.6.20. Sæt allerede nu kryds i kalenderen 😊

Da det skal være vores alle sammen sommerfest, så vil vi rigtig gerne inviterer foreninger, grupper, beboere, personer med tilknytning til Trøjborg og de erhvervsdrivende ind til at mødes mandag den 27.1.20 kl. 8.00 i lokale 1.1 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53.
På mødet den 27.1.20 vil vi gerne høre om din gode ide og evt. bidrag til at gøre festen hyggelig og sjov for alle - børnefamilier, unge og voksne.
74% af de ca. 12.000 beboere på Trøjborg er under 34 år, og vi ønsker os, at denne store gruppe af især unge bliver mere involveret i vores lokale miljø. For vi ved nemlig fra en tidligere undersøgelse, at de unge savner og ønsker sig at blive en del af lokale fællesskaber i fx grupper og foreninger. Det vil vi gerne sætte spot på, også under sommerfesten. Så er du medlem af en gruppe eller vil du gerne danne en gruppe, så kan du deltage med en aktivitet under festen, og derved få opmærksomhed på lige præcis din interesse, så mød op. Og som sidegevinst også mulighed for at hverve nye medlemmer. Vi har i støbeskeen 3 aktivitetsspor til festen, som skal foregå på flere lokationer rundt om på Trøjborg lørdag den 13.6.20:
1.Kultur (fx musikkoncerter, kunst, kreative udfoldelser, debat, lokalhistorie, filmvisning m.m.)
2. Fysisk aktivitet (fx friluftsliv, vandreture, forskellige motionsformer, mindfulness, brætspil, dans, også aktiviteter som fx fodgolf, sækkevæddeløb, hoppeborg, funzball, høvdingebold, yoga m.m.)
og 3. Mad og marked (fx street food marked, mad fra naturen, loppemarked m.m)

Har du en ide eller vil du gerne være med i en eller flere af de 3 aktivitetsspor, så mød blot op til mødet den 27.1.20 kl. 8. Vi glæder os til at se dig.
De bedste hilsner Kulturudvalget.

Her skal vi være

Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...