15

sep. kl. 11:00

social
Social
workout
Motion

Oprettet for

5 måneder siden

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Skal vi følges til SICK Project?

Kom med GENLYD's bevægelsesklub ud i byens motionsfællesskaber.

GENLYD’s bevægelsesklub tager i løbet af efteråret ud og afprøver en række af byens åbne og gratis motionsfællesskaber – og vi håber du vil med! I bevægelsesklubben får du en anledning til at komme afsted og du får nogle at følges med. Forhåbentlig vil du synes så godt om den aktivitet, vi besøger, at du får lyst til at komme igen.

Søndag d. 15. september besøger bevægelsesklubben SICK Project, som er et træningsprojekt, hvor ca. 150 aarhusianere mødes hver søndag klokken 11 til en times leg, latter og motion. Der er både børn, unge, voksne og ældre blandt deltagerne, og alle er velkomne – man sætter selv tempoet og niveauet, og der er ingen, der kommer først eller sidst. Alt er gratis.

Den 15. september foregår træningen i området omkring Marselisborgcenteret, P. P. Ørums Gade 11. Hvis du vil følges med bevægelsesklubben, mødes vi 10 minutter før træningens start ved bygning 1. Kig efter Marie, som har en sort GENLYD t-shirt på. Og tilmeld dig her på siden – så ved vi, hvis vi skal holde udkig efter dig 😊 Har du spørgsmål, kan du ringe til Marie på tlf. 41 85 95 86.

Hvis du vil vide mere om SICK Project, kan du følge dem på Facebook:
https://www.facebook.com/SICKProject/

Her skal vi være

P. P. Ørums Gade 11, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...