Postnr:

8270

Pris:

100 kr.

*årlig kontingent

Kom med i Hyggeklubben P4

Alle er velkommen

Mandags hygge klubben inviterer alle der har lyst til at komme hver mandag i fælleshuset P4 (Pottemagertoften 4)i Håndværkerparken i Holme.

Alle er velkomne!!

Der er gratis kaffe hver mandag fra kl. 09,30 – 12,00. Kom og få en god snak, vi hygger os måske med et spil kort/billard. Hyggeklubben laver også udflugter til både Museer og andre spændende steder (Moesgaard, Steno), hyggeklubben giver et tilskud til entre.
Der er nogle sociale indslag i løbet af året, sidste år havde vi f.eks. besøg af en dame der spiller på klaver, og vi synger viser, en dame fortalte historier, vi har haft en havnearbejder, der fortalte om det hårde slid med at losse et skib, og sidst en storyteller (historiefortæller) der underholdt i en time.

Er du i bil, så kør ad Bjødstrupvej, til du møder et skilt for Letkøb på venstre side af vejen. Inde på P pladsen bag ved Letkøb, ligger Håndværkerparkens fælleshus P4.

Er du med bus, så tag bus 2A til endestation i Holme, gå til venstre ved buschaufførernes hus, ca. 300 meter op ad en P plads, så kommer fælleshuset P4 på højre hånd.

Det er gratis at deltage, man skal bare købe et medlemskort til P4, det koster 100 kr. om året.

Vi glæder os til at se dig.
Hilsen mandags hyggeklubben i P4.

Interessekategorier

Social

Oplevelser

Kultur & Samfund

Her skal vi være

Pottemagertoften 4, 8270

Spørgsmål og kommentarer

Spændende arrangement- jeg vil lige høre om hvad alders gruppen er for at deltage? ☺️

Svar
7 måneder siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...