For alle

Søger veninde I Aarhus

Gå ture, biograf, madlavning

Jeg hedder Thomas, er 35 år, bor i Aarhus N. Jeg søger en veninde, da jeg snakker bedst med kvinder.

Lidt om mig:
Jeg er en glad, frisk, åben, omsorgsfuld og sjov person når jeg lærer dig at kende og jeg føler mig tryg. Kan godt virke lidt indelukket i starten, men åbner hurtigt op.

Jeg arbejder på lager i Brabrand, hvor jeg er i ressource forløb, med henblik på flexjob. Jeg arbejder mandag - fredag, 8-11. Når jeg har fri har jeg svært ved at fylde tiden ud, derfor søger jeg nogen at hygge med.
Jeg bor alene, ingen kæreste.
Jeg søger en venlig og sød veninde. En der vil være der for mig i medgang og modgang ligesom jeg selv er over for mine venner. En jeg kan ta i biografen med, gå en tur, lave mad, osv.

Jeg har mine dårlige dage engang imellem, hvor det hele bare er noget lort. På de dage lukker jeg mig inde og kæmper mig igennem de næste par dage.
Jeg har haft det hårdt de sidste 4-5 år med Angst/depression. Været igennem psykiatrien utallige gange og haft et hårdt hash misbrug i mange år. Jeg er kommet ud på den anden side, er Clean, og har det meget bedre. Jeg mistede mange venner i de år jeg lukkede mig inde. Jeg kunne ikke overskue nogen eller noget. Idag er jeg et meget mere positivt menneske.

Døjer du med angst/depression/genert/misbrug, så skriv endelig, jeg er total åben og god at snakke med.
Jeg har som sagt selv været igennem hele møllen. Alle har selvfølgelig lov til at skrive.
Alder har ingen betydning.
Håber at høre fra dig :)

Interessekategorier

Gåtur

Madlavning

Nye bekendtskaber

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds