social
Social
food
Mad
experiences
Oplevelser

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Gratis Legestue med Fællesspisning

Samværdevent for hele familien

TILMELDINGSFRIST: LØRDAG d. 14/9

Vi i Samværd, holdet bag initiativet 'Leg på Plejehjem, vil rigtig gerne invitere dig og hele din familie til GRATIS legestue med fællesspisning. Vi sørger for musik, rytmik, hygge og selvfølgelig lækker mad, hvis du bringer det gode humør!

Vores mad bliver lavet af Vi-Senior, som disker op med hjemmelavede vietnamesiske nudler, forårsruller, sauce & grøntsager. Mens der er musisk legestue, kan de lidt større børn prøve kræfter med at rulle forårsruller sammen med Vi-senior. Derudover vil der også være mulighed for at lave perleplader og tegne.

Til vores Samværdevent vil du også kunne møde bestyrelsen, foreningens frivillige og musikværterne, og høre mere om vores ambassadørnetværk. Netværket er et nyt tiltag i vores arbejde med at skabe mere synlighed omkring legestuerne og Samværd, som vi håber, du har lyst til at være en del af.

Vi glæder os til at se jer!!

-----
Foreningen Samværd står bag initiativet 'Leg på Plejehjem', hvor ældre, børn & barselforældre kan mødes gennem musik og sang til vores legestuer. I Samværd bygger bro mellem generationer og skaber møder med mening og magi. Du kan læse mere om vores forening & arbejde på http://xn--samvrd-sua.dk/

Her skal vi være

Ankersgade 21, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

social
Andre opslag i Social