social
Social
volunteering
Frivillighed

Opslaget udløber

om 2 måneder

Oprettet for

5 måneder siden

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Frivillige til afasi-grupper

Vil du gøre en forskel for en gruppe mennesker, der har problemer med at kommunikere og udtrykke sig, og være med til at skabe venskaber for livet?

Selvhjælp Aarhus inviterer nye frivillige til at blive en del af nye netværksgrupper for mennesker med afasi.

Hvert år rammes 12.500 danskere af en blødning eller blodprop i hjernen. En tredjedel af disse mennesker oplever skader i de sproglige områder i hjernen, hvilket gør det svært at bruge sproget. Det kaldes afasi.

Afasi medfører ofte tab af netværk, job og fritidsaktiviteter. Hertil kommer, at man har mistet evnen til at udtrykke tanker og følelser og dermed sprogligt at bearbejde de tab, man har lidt. I Selvhjælp Aarhus tilbyder vi grupper for mennesker med afasi, hvor man mødes og er fælles om alt det der fylder – på både godt og ondt.

Som frivillig igangsætter for en afasi-gruppe gør du en kæmpe forskel for en gruppe mennesker, hvor sprog og kommunikation er en stor udfordring, som påvirker mange dele af livet. Din rolle er at facilitere gruppen med brug fra nogle af de værktøjer du på forhånd har fået med. Men først og fremmest er din rolle at være der og være nærværende og lyttende.

Som frivillig igangsætter i Selvhjælp Aarhus vil du komme på kursus i at være igangsætter og derudover få et grundkursus i afasi ved en professionel Logopæd. Derudover er der mulighed for at sparre med andre frivillige igangsættere, tilbud om relevante faglige kurser mv.

Hvis du er interesseret i at høre mere om at blive frivillig igangsætter så skriv til Anne på kontor@selvhjaelpsgrupperiaarhus.dkLæs mere om Selvhjælp Aarhus på https://selvhjaelpsgrupperiaarhus.dk/

Her skal vi være

Grønnegade 80, 8000

Kommentarer

Charlotte H. Klitgaard

4 måneder siden

Jeg er interesseret i at hører mere. Men kan ikke lige se hvordan man skal kontakte for mere info?

Anne Tindal Thomsen

Vært
4 måneder siden

Hej Charlotte,

Du må meget gerne skrive til kontor@selvhjaelpsgrupperiaarhus.dk :-)

Bedste hilsner,

Anne

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...