nature
Natur
culture
Kultur & Samfund
social
Social

Pris:

Gratis

Klimameditation for alle

Som en del af den internationale GLOBAL WEEK FOR FUTURE inviterer Østjyllands Meditationsforening til fyraftensmeditation med fokus på klimaet.

Som en del af den internationale GLOBAL WEEK FOR FUTURE inviterer Østjyllands Meditationsforening til fyraftensmeditation med fokus på klimaet. Det er gratis og alle kan deltage uanset erfaringsniveau.

Der vil blive guidet en meditation med fokus på klimaet, og efterfølgende er der mulighed for at stille spørgsmål og blive hængende til en uforpligtende kop te og snak om meditation og klima.

Blot mød op ved hovedindgangen til Folkestedet, hvor vi tager imod dig. Eller gå direkte til lokale 1.7, hvis du er stedkendt.

GLOBAL WEEK FOR FUTURE løber af stablen d. 20-27. september. Formålet med ugen er at sætte fokus på klimakrisen. Det foregår over hele verden, og selvfølgelig er Aarhus også med. Find hovedbegivenheden her: https://www.facebook.com/events/2444618832528776/

Kommer du i bil...
... er der mulighed for parkering ved en af folkestedets 12 parkeringspladser, som du finder til højre for indgangen. Vi har 3 billetter til gratis parkering efter først-til-mølle princippet - du henter en i receptionen efter du har parkeret din bil. Billetterne er blå og ligger fremme, og der står "Østjyllands Meditationsforening" i toppen af dem. Ellers har Godsbanen, som ligger lige over for Folkestedet, mange parkeringspladser (mod betaling).

Vi glæder os til at se jer!

Kærlig hilsen,
Østjyllands Meditationsforening

Kommentarer

troels pedersen

10 måneder siden

Kører man i bil til et klimamøde???

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...