onsdag

4

august

Kl. 10.00 - 12.00

Flere datoer

Kl. 10.00 - 12.00

Postnr:

8200

Pris:

150 kr.

*Du er velkommen til at prøve nogle gange gratis

30-50 år50+ år

BARE TÆER I SANDET // HYGGEMOTION

Vi mødes hver onsdag kl. 12-14 i Vestereng Skov. Pulsen kommer op, men alle kan være med. Målgruppen er 40 til 80-årige.

Kan du lidt at røre dig i naturen sammen med andre? Så hop med i sandet på vores nye motionshold 'Bare tæer i sandet' som er en blanding af gymnastik og simpelt boldspil. Alle kan være med og bliver det for hårdt, tager du en pause. Er det for let, er det nemt at øge intensiteten, så det passer lige til dit temperament.

Trænerne er Lynne Monkmann (fotoet), der er vores ældste og mest glade medlem. Mie Kjer er hjælpetræner og idrætskonsulent og også gavmild med de store smil.

Planen er at slutte af hver gang med kaffe/vand og frokost på terrassen. Du er velkommen til at prøve holdet nogle gange gratis, men det koster derefter 150 kr. for sæsonen. Vi kører på fra nu og så langt ind i efteråret, som der er stemning for.

Du kan parkere foran vores klub og kæmpe sandkasse med 19 baner til beachvolley i Vestereng Skov. Adressen er Vesterengvej 26A, 8200 Aarhus N.

Læs mere om holdet på vores hjemmeside:
https://aarhusbeachvolley.dk/bare-taeer-i-sandet/

Eller kom i gang med det samme ved at tilmelde dig de ugentlige polls på holdets facebookside her: https://www.facebook.com/groups/baretaer

Interessekategorier

Bevægelse

Udeliv

Træning og motion

Her skal vi mødes

Se på kort

Vesterengvej 26A, 8200

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds