Hop til indhold
30-50 år50+ år

Samtaler, fordybelse og ærlighed

Savner du et fælleskab og et trygt rum i naturen, hvor du kan mødes med ligesindede og sætte ord på ting, der fylder for dig lige nu?

Hvis du kender til følelsen af at mærke noget i kroppen, -en længsel, ensomhed eller en flygtig fornemmelse af at noget ikke helt er, som det skal være, -så læs videre her.

Nogle mennesker har svært ved at mærke deres dybeste ønsker og længsler, og tumler måske rundt i livet uden retning og mål, og det nærmeste de kommer er måske en følelse af misfornøjethed eller utilstrækkelighed.

Er du én, som gerne vil mødes med andre ligesindede, og sætte ord på hvad der måtte være svært for dig i livet - stort som småt- så tilbydes du hermed at være med.

Når vi mennesker opholder os i naturen og slapper af i et trygt fællesskab, åbner kroppen mere op for følelserne, og der skabes rum til at finde ind til både mod, ærlighed og sårbarhed.

Sammen med jer vil jeg gerne skabe dette rum i naturen til fordybelse og nærvær. Samtalegruppen er til for os mennesker, der har brug for at sætte almindelige ord på svære emner i fællesskab med medmennesker. Ligesindede, der også måtte have det svært i livet på forskellig vis, eller som gerne vil øve sig i at finde mere ind til sig selv gennem samtaler i grupper naturen.

STED: Kolonihave centralt i Aarhus/Viby, vi mødes i det fri, omkring et bål / overdækket hvis nedbør.

TIDSPUNKT:
Opstart søndag d. 12 juni 2022. Vi mødes kl. 18.30- kl. 21.00, hver anden uge, i en periode på 4-6 måneder ( 8-10 mødegange)


INDHOLD: Præsentationsrunde / siden sidst- runde, hvad fylder for den enkelte nu og her. Herefter en dybere snak om et relevant emne baseret på de fremmødtes behov og ønsker. Fortrolighed er en naturlig forudsætning.

ANTAL: max 6 deltagere.

TILMELDING: Du tilmelder dig her på siden, hvorefter jeg kontakter dig og vi tager en snak på telefonen. Tilmelding kræver at du opretter en profil her på genlyd.

Lidt om mig:
Jeg står på skuldrene af en solid baggrund indenfor planlægning, koordinering og logistik, men jeg er på vej i en ny retning. Jeg ønsker både personligt og fagligt at gøre en meningsfuld forskel for MENNESKER omkring mig, og jeg har en dybtfølt interesse i mine medmennesker, og hvorfor vi mennesker gør, som vi gør. Jeg arbejder frivilligt med socialt arbejde, og er uddannet certificeret coach (ICC).


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen Louise

Interessekategorier

Natur

Her skal vi mødes

Se på kort

8260

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds