nature
Natur
volunteering
Frivillighed
social
Social

Postnr:

8240

Pris:

Gratis

Have-cafe i Gallo Gartneriet med fællessang

Kom til en hyggelig eftermiddag i den skønne have med sang fra bl.a. højskolesangbogen, præsentation af vores nye Insekthotel samt the, kaffe og kage

Vi inviterer alle til Have-café torsdag d.19.9. fra kl.14.00 til 16.00/16.30. Til caféen er der mulighed for the og kaffe og derudover hjemmebagt squash-kage (til 10 kr.). Der vil også være et udvalg af havens urter som man kan lave sig en frisk kop urte-the af, udvalgt af vores urtekyndige ekspert Torsten.

Vi finder sangbøgerne frem, og synger et par kendte sange inspireret af årstiden og naturen vi befinder os i blandt andet. Derudover vil vi fejre at vores Insekthotel er blevet rejst, og vi vil holde "rejsegilde", som det jo sig hør og bør :-)
Der vil være en præsentation af hotellet (og dets gæster) som er en del af vores bestræbelser på at lave en "bi-og insektvenlig have" ved Lisbeth.

Vi kan evt. fremskaffe nogle tæpper til dem der er kuldskær, og håbe på lidt sol og tørt vejr denne septemberdag (ellers kom klædt på til lejligheden).

Kunne du have lyst til at være med i havens åbne arbejdsfællesskab fx som frivillig, kan du også høre om mulighederne og møde os. Læs mere om os på www.gallogartneriet.dk

Gallo Gartneriet ligger på Rolighedsvej 6 i Risskov (bus nr. 12 bl.a.)

Her skal vi være

Rolighedsvej 6, 8240

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...