Hop til indhold

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

For alle

WeekendCaféen tager på ARoS

Kom og brug en hyggelig lørdag i godt selskab på at kikke på kunst på Aarhus' største kunstmuseum

Lørdag d. 27.11. tager WeekendCaféen en tur på ARoS (https://www.aros.dk/da/). Vi mødes i Røde Kors' lokaler som vi plejer og følges ad til musset. Vi regner med at ankomme ca. kl. 13.30-13:45 og blive indtil de lukker kl. 17:00. 
Det er som altid gratis at deltage.

I må meget gerne sende en mail til: aarhus.weekendcafeen@rodekors.dk hvis I har lyst til at deltage, så ved vi hvor mange vi skal vente på inden vi går.

Weekendcaféen er et åbensindet fællesskab for alle i weekenden, hvor vi mødes på tværs, laver forskellige aktiviteter og tilbringer tid sammen. Savner du et sted at møde nye mennesker, er du ny i Aarhus, eller måske har du brug for et uformelt afbræk fra hverdagen? Weekendcaféen holder åbent på lørdage i ulige uger.
I Weekendcaféen er du altid velkommen, uanset om du har været med før eller du er helt ny - der er plads til alle. Vi garanterer hygge, samvær og nærvær.

Interessekategorier

Kultur

Oplevelser

Gåtur

Her skal vi mødes

Se på kort

Nørre Allé 32, 8000

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds

SØG GENLYD-PULJEN

Har du lyst til at gå julen og 2022 i møde med nye bekendtskaber? Måske du gerne vil mødes med nogle til gløgg og æbleskiver, invitere en gruppe nye bekendte på skøjtebanen eller arrangere nytårskur i et nyt fællesskab? Så kan du søge GENLYD-puljen. Der er ansøgningsfrist den 14. december 🙌

SØG STØTTE