MEDITATION tæt på Norsminde

Har du lyst til at lave meditation i et fællesskab, som tager hensyn til deltagere, der er overfølsom overfor parfume og elektromagnetisk stråling?

Så vil jeg gerne mødes og lave det sammen med dig.

[OPSLAGET ER OPRETTET AF GENLYD-teamet EFTER AFTALE MED NANNA]

Jeg hedder Nanna, er i midten af halvtredserne og mediterer selv morgen og eftermiddag, primært med afsæt i den buddhistiske tradition (Yongey Mingyur Rinpoche / Thich Nhat Hanh), men er også åben overfor andre former for praksis.

Vi mødes hos mig, jeg bor i nærheden af Norsminde, 18 km syd for Aarhus. Jeg forestiller mig, at vi kan mødes en gang om ugen - eftermiddag eller tidlig aften, afhængig af hvad der passer bedst?

Jeg er overfølsom overfor parfume og elektromagnetisk stråling, derfor er det vigtigt, at du er indstillet på, at din mobiltelefon og andet elektronisk udstyr, skal blive i din bil eller et andet sted, når vi mødes. Det er også nødvendigt, at du er parfumefri (shampoo, tøj, cremer osv.)

Jeg håber, du har fået lyst til at mødes. Jeg har hverken telefon eller internet, så du skal kontakte Louise fra GENLYD, hvis du vil i kontakt med mig.
Louises telefonnummer er 41873687 og e-mail kelo@aarhus.dk

CORONAREGLER:
Med hensyn til smitterisiko er det muligt at sidde med 3-5 meters afstand, afhængig af hvor mange vi er.

Interessekategorier

Meditation og mindfulness

Social

Yoga

Her skal vi mødes

Se på kort

8340

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds