Postnr:

8000

Pris:

20 kr.

**Betales via MobilePay til 192212. HUSK: Skriv dit navn + ‘vinterpynt’ i beskrivelsen. Prisen er inkl. kaffe/the og materialer

[FYLDT] Jule- / vinterpynt

Har du lyst til at møde nye mennesker over krea-ting? Så vær med i GENLYDs nye DIY-klub, hvor vi sammen kaster os ud i diverse små krea-projekter

OBS: Der er desværre ikke flere pladser til denne workshop

Velkommen til GENLYDs DIY-klub! 🧵🧶🎨

Vi mødes hver tirsdag klokken 16-18 på Folkestedet, hvor vi er sammen om at være kreative. Alle kan være med i klubben, hvor vi laver flotte, sjove og finurlige ting og sager, som du kan tage med dig hjem bagefter. Du vælger selv, om du vil komme hver tirsdag eller blot vil deltage i nogle enkelte workshops.

Vi har begrænset antal pladser pga. Covid-19-restriktioner. Men bare rolig. På genlydaarhus.dk kan du altid starte din helt egen klub og vælge dit eget tema hver gang. Måske vil du egentlig helst bare strikke? 🧶Eller tegne og male? 🎨 Efter du har oprettet dig som bruger, kan du nemt og hurtigt oprette dit eget opslag og invitere andre med i dit fællesskab. Og vupti, så har du startet din helt egen klub 💚

⛄ JULE- OG VINTERPYNT ⛄
Hver tirsdag er der et nyt tema og en instruktør, der vil guide og hjælpe os.
Tirsdag den 1. december skal vi lave jule- og vinterpynt. 🎄⛄ Der vil være mulighed for at lave en masse forskellige ting – for eksempel snefnug i perler, julekugler og snowglobes.

Vi sørger for alle materialerne til at lave diverse sjovt julepynt, men du er meget velkommen til at tage andre ting med, måske strimler til at lave stjerner, papir til julehjerter eller noget helt tredje. Vi håber, at de fine ting vi laver, kan hjælpe med at gøre den mørke tid ekstra hyggelig.

Der vil desuden være kaffe /te og selvfølgelig masser af hygge, god stemning og rig mulighed for at snakke sammen på kryds og tværs. ☕

De første temaer er:
😷 Sy dit eget mundbind (3. november)
💐 Lav dine egne papir-blomster (10. november)
🧶 Diverse hæklerier (17. november)
💚 Upcycling af vaser, skåle, mm. (24. november)
⛄ Jule-/vinterpynt (1. december)


💡 ✍ Har du en god idé til et tema? Kom bare med dine forslag til fremtidige workshops i kommentarsporet her under opslaget.


PRIS OG TILMELDING
🏃‍♂️ Tilmelding efter først til mølle-princippet
💸 Prisen er 20 kroner pr. workshop.
💻 Tilmeld dig vinterpynt-workshoppen ved at klikke på ‘TILMELD’ i venstre hjørne her på opslag (kræver en profil på genlydaarhus.dk)
📱 Overfør 20,- kroner via MobilePay til 192212 (HUSK: Skriv dit navn + ‘vinterpynt’ i beskrivelsen)


INFORMATON VEDR. CORONA
🖐✌ Der er desværre kun plads til 7 deltagere, så vi kan leve op til forsamlingsforbuddet på 10 personer.

😷 Du skal bære mundbind, når du kommer ind på Folkestedet. Når du sidder på din plads, kan du tage det af igen. Du kan altså sagtens lave krea-projekter uden at bære mundbind. Det er også muligt at købe et engangs-mundbind i receptionen på Folkestedet.

✋ Vi overholder alle afstandskrav, så du trygt kan deltage i GENLYDS DIY-klub.
💦 Vi sørger for, at der er masser af håndsprit.
🛑 Har du symptomer, eller føler du dig syg, så bliv hjemme.


💚VI GLÆDER OS TIL AT VÆRE SAMMEN MED DIG💚

Interessekategorier

Kreativitet

Nye bekendtskaber

Tegne og male

Her skal vi mødes

Se på kort

Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds