Pris:

75 kr.

*Prisen er det årlige foreningskontigent

Vi mødes på Metalværkstedet

Skal du ha’ svejset din havelåge eller måske gjort din cykel i stand? Så gør det på Værkstedet i Aarhus over en kop kaffe og i godt selskab.

Er livet bedre med et stemmejern i hånden? Er du pensionist eller efterlønner? Og har du lyst til at møde nye mennesker? Så er vi måske lige noget for dig.

Værkstedet er et stort, stemningsfuldt frivillighus lige midt i Aarhus for pensionister og efterlønnere i Aarhus Kommune, der indeholder mange mindre værksteder som fx vores træværksted. Her finder du både rundsave, båndsave, afrettere, tykkelseshøvle, slibemaskiner og trædrejbænke og en hel del håndmaskiner og håndværktøj.

Om du er den erfarne tømrermester eller den nysgerrige novice, er ikke vigtigt. Bare du tager del i fællesskabet, passer på inventaret og rydder op inden du smutter. Vi tror på hjælp til selvhjælp. Det betyder, du altid kan få et godt råd eller en hjælpende hånd. Men også at du er mere end velkommen til at byde ind, hvis du ved noget, vi andre ikke ved. Mangler du materialer, kan du i mindre omfang købe hos os.

Har vi fanget din interesse? Tag fat i vores pedel Niels Andersen på 41 85 45 76 eller anni@aarhus.dk. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 8.00- 15.00. Læs mere på https://vaerkstedetaarhus.dk/

Vi glæder os til at se dig!

Interessekategorier

Kreativitet

Social

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds