For alle

Kom med på tur med Natur Retur

Natur Retur er til alle jer der har lyst at ta' på tur i godt selskab. Gennem oplevelser i naturen skaber vi fællesskab, naturoplevelser og hygge!

Natur Retur er en forening, hvor vi hver måned året rundt udbyder ca. 4-5 ture ud i den bynære natur i og omkring Aarhus - og det kunne være fantastisk, hvis du har lyst til at tage med!

Der er nye ture med nye temaer hver måned. Vi har f.eks haft solopgangstur med højskolesang, sanketure, mini-overlevelsestur, lanternevandring, klatretur, lavet pandekager på stranden, træ-croquis, morgenbadning med kaffe og croissanter og meget mere.

Arbejde og studie kan let fylde hverdagen, og planlægning og alt det praktiske kan hurtigt komme i vejen for de gode naturoplevelser - den forhindring vil vi gerne komme i forkøbet ved at stå for alt det praktiske, så alt du skal gøre er at dukke op og nyde naturen sammen med os andre.

Håbet er at hver tur vil byde på oplevelser i naturen, nye bekendtskaber og at alle kommer hjem en lille smule klogere på naturen.

Du behøver ikke være medlem for at tage med på tur, og alle er velkomne! Du tilmelder dig bare fra gang til gang, til de ture du har lyst til at tage med på. Der kommer nye ture hver måned. Vær opmærksom på, at turene kan blive fyldte og at vi opererer med først til mølle princippet.

Du finder turene og tilmelder dig på vores hjemmeside
www.natur-retur.dk

Vi håber at se dig på tur!

Foto: Laura Bisgaard Krogh/Natur Retur

Interessekategorier

Natur

Udeliv

Social

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds