Pris:

300 kr.

*du modtager husleje og skal betale 5-10% til mig

ældre hjælper unge

vil du gerne hjælpe en studerende med et godt sted at bo? 2liv1tag hjælper ældre og unge til at bo sammen, så de kan hjælpe hinanden.

Har du en stor bolig, vil gerne hjælpe andre og samtidig forbedre din økonomi? Hvis ja, så er 2liv1tag det rigtig for dig.

2liv1tag skal forene ældre og unge på 19-29 år til at bo sammen. Sammen kan de hjælpe hinanden. De to grupper kan hjælpe hinanden, med at dele hinandens livsværdier og forskellige kompetencer. De ældre er gode til traditioner, og kender værdien af hårdt arbejde. De unge er vokset op med teknologi i hånden, og kan hjælpe med fx borger.dk. Sammen er de to alen af et stykke. Du kan læse mere på Facebook siden 2liv1tag

Mange ældre står med en stor bolig, med ekstra værelser. De ældre har derfor mulighed for at hjælpe de unge med at få et godt hjem. Mange unge søger et trygt og godt sted at bo. De to grupper har begge et forskelligt behov, som de sammen opfylder. 2liv1tag hjælper de to grupper, med at finde det rigtig match.

2liv1tag varetager det administrative med kontrakt, match making, kommunikation og løbende service. Dette sikre de ældre og unge kan være trygge ved at starte et boligforhold sammen, uden bekymringer. De to grupper vil få et empatisk forhold, hvor 2liv1tag sikre at de to gruppers forventninger imødekommes.

Interessekategorier

Kultur & Samfund

Social

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds