lørdag

31

juli

Kl. 01.00 - 12.00

Kl. 01.00 - 12.00

18-30 år30-50 år50+ år

ER DU VORES NYE VÆRT I NATUR RETUR? ..

Har du lyst til at være frivillig i et skønt naturfællesskab med fokus på det sociale og fantastiske naturoplevelser, så har du chancen nu.I løbet af coronaperioden er nogle af vores kære frivillige værter draget på nye eventyr og nu, hvor der er fuld gang i foreningen igen, har vi brug for nye frivillige naturentusiaster, der har lyst til at være en del af Natur Returs værtsgruppe fra august.

Du kommer til at være med til at planlægge og afvikle ture, deltage i sociale værtsgruppedage og sidst, men ikke mindst, vil du få en masse fede oplevelser i naturen!

I denne omgang håber vi især på folk som har baggrund eller interesser indenfor biologi. Så er du biolog, studerer du biologi eller er du bare en haj til at formidle biologi, så hører vi meget gerne fra dig. Derudover leder vi efter dig som er skarp på kommunikation og har lyst til at hjælpe med vores Facebook, Instagram og/eller andre øvrige opgaver, der følger med, når man driver en forening. Hvis du nu sidder og tænker: ”Jeg ved ingenting om planter og endnu mindre om Instagram” så frygt ej. I sidste ende betyder det ikke så meget, her er plads til alle, så længe du kan li’ at være ude i naturen i fællesskab med andre.

Du kan regne med, at der går ca. 10 timer om måneden med at planlægge og afvikle ture, men du vil sagtens kunne lægge endnu flere timer i foreningen, hvis du har lyst til det.
Så går du og har ekstra tid i hverdagen, og har du lyst til at bruge den i naturen og lære nye mennesker at kende, så send os et par linjer om dig selv, og hvorfor du gerne vil være frivillig i Natur Retur. Skriv også gerne lidt om, hvad du har lyst til at byde ind med, og hvad du holder af at lave i naturen.

Vi håber at kunne invitere dig på en hyggelig snak med flere informationer og en lille rundvisning på vores base i Aarhus d. 12. eller 13. august. På den måde kan vi finde ud af, om vi er et godt match, før vi forpligter os til hinanden. Det er også vigtigt, at du har eftermiddagen/aftenen ledig d. 16. og 19. august, hvor vi har opstart.

Har du fået lyst til at være med, så skriv til os inden 1. august og send dine linjer til johannekoopmann@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!
Kærlige grønne hilsner
Værterne i Natur Retur


Lidt om Natur Retur og værtsgruppen:
Foreningen Natur Retur er et naturfællesskab i Aarhus, der har til formål både at bringe mennesker tættere på naturen og tættere på hinanden. Kernen i foreningen er vores værtsgruppe, der består af omkring 10-15 frivillige naturentusiaster, der lige nu er i alderen 25-37 år. Sammen udvikler og afholder vi offentlige ture i Aarhus’ nærnatur, samt driver foreningen. Gruppen repræsenterer et bredt udsnit af faglige baggrunde og interesser, der afspejler sig i de ture, vi afholder. Se og læs om os her.

FOTO: Laura Bisgaard Krogh / Natur Retur

Interessekategorier

Natur

Social

Frivillighed

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds