Hop til indhold

søndag

12

december

Kl. 13.00 - 16.00

Kl. 13.00 - 16.00

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

For alle

Vinter Walk med Aarhus Homosport

Har du lyst til socialt samvær med andre fra LGBT+ miljøet i Aarhus og omegn, så kom med på VINTER WALK med Aarhus Homosport. ALLE KAN DELTAGE.

Vi nærmer os den tid på året, hvor alle kravler i hi med sine nærmeste. En tid der for mange er fyldt med glæde, mad i overflod og nærvær med familie, men også en tid der for mange er lig med ensomhed.
Undersøgelser viser at ca. 30% af alle LGBT+ personer føler sig ensomme, og i juletiden er dette tal formentlig meget højere, da mange LGBT+ tilbud lukker ned hen over jul og nytår.
Uanset den frygtelige ensomhed, vinter-hi, jule-hi eller mørke-hi, så er det vigtigt at vi som LGBT+ gruppe fortsat kommer ud i den friske luft og møder gode mennesker – nye som gamle. Nogle vil måske benytte chancen til at ønske god jul, andre vil ønske god ferie.
Kom med på Vinter Walk med Aarhus Homosport:
DATO OG TID: SØNDAG DEN 12. DECEMBER KL. 13:00-16:00.
MØDESTED: TANGKROGEN v/regnbuebænken over for kiosken.

Fra Tangkrogen går vi en tur langs med Tangkrogen, op i Mindeparken og videre til vores stop i Havreballe Skov. Turen er på mellem 5-6 km og vi går i et tempo, så alle kan være med.
Vores Walk-turen er en formidable mulighed for at tale med nye mennesker, da man på turen nemt kommer til at gå ved siden af forskellige personer og få en hyggelig snak om alt mellem himmel og jord.
Allersidst på ruten, kommer vi til en lille grøn plet midt i Havreballe Skov, hvor vi har lånt bålhytten med plads til 50 personer. Her laver vi bål og Aarhus Homosport serverer Gløgg, Kakao og Norske Klejner.


Aarhus Homosport ser frem til at få dig med på vores Vinter Walk.
#spilmedpådetrigtigehold

Interessekategorier

Bevægelse

Natur

Social

Her skal vi mødes

Se på kort

Marselisborg Havnevej 4, 8000

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds

SØG GENLYD-PULJEN

Har du lyst til at gå julen og 2022 i møde med nye bekendtskaber? Måske du gerne vil mødes med nogle til gløgg og æbleskiver, invitere en gruppe nye bekendte på skøjtebanen eller arrangere nytårskur i et nyt fællesskab? Så kan du søge GENLYD-puljen. Der er ansøgningsfrist den 14. december 🙌

SØG STØTTE