18-30 år30-50 år50+ år

Samtaler, fordybelse og ærlighed

Savner du et fælleskab og et trygt rum, hvor du kan mødes med ligestillede og sætte ord på ting, der fylder for dig lige nu? 

Hvis du kender til følelsen af at mærke noget i kroppen, -en længsel eller en flygtig fornemmelse af at noget ikke helt er, som det skal være, -så læs videre her. 

Mange mennesker er ikke bevidste om deres dybeste ønsker og længsler, og tumler nogle gange rundt i livet uden retning og mål, og det nærmeste de kommer det er måske en følelse af misfornøjethed eller utilstrækkelighed. 

Er du én af dem, som gerne vil mødes med andre ligesindede, og sætte ord på hvad der er svært for dig i livet - stort som småt- så tilbydes du hermed at være med. 

Når vi mennesker opholder os i naturen og slapper af i et trygt fællesskab, åbner kroppen mere op for følelserne, og for at vove at finde ind til både mod, ærlighed og sårbarhed. 

Jeg vil gerne skabe dette rum i naturen for fordybelse og nærvær, for mennesker der har brug for at sætte almindelige ord på svære emner i fællesskab med medmennesker, der også fx. har ondt i livet på forskellig vis, eller som gerne vil øve sig i at finde mere ind til sig selv gennem samtaler i grupper naturen.

Sted : Kolonihave centralt i Aarhus/Viby, vi mødes i det fri, omkring et bål eller på en overdækket terrasse.

Tidspunkt : Én- to aftener om måneden, fra ca. kl 18.30-21.30 i en periode på 4-6 måneder.

Indhold : Præsentationsrunde, hvad fylder for den enkelte nu og her, efterfulgt af en dybere snak om et relevant emne baseret på de fremmødtes behov og ønsker. Fortrolighed er en naturlig forudsætning, lige som vi spritter af og sidder med behørig afstand til hinanden.

Antal : max 6 personer pr gruppe.

Lidt om mig: 
Jeg står på skuldrene af en solid baggrund indenfor planlægning, koordinering og logistik, men jeg er på vej i en ny retning. Jeg ønsker både personligt og fagligt at gøre en meningsfuld forskel for mennesker omkring mig, og jeg har en dybtfølt interesse i det menneskelige sind, og hvorfor vi mennesker gør som vi gør. Jeg arbejder frivilligt med socialt arbejde, og er i gang med en uddannelse som certificeret coach (ICC). 


Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Kærlig hilsen Louise

Interessekategorier

Natur

Frivillighed

Udeliv

Spørgsmål og kommentarer

Hej Louise

Svar
10 dage siden

Louise

Vært

Hej Yasmin, glæder mig til at høre dit input?

Svar
10 dage siden

Hej Louise. Ups, man skal åbenbart ikke bruge enter-tasten. Men jeg synes, at det lyder som et dejligt rum at blive en del af, så det er jeg meget interesseret i. Jeg er 53 år, har været sygemeldt med stress i cirka ½ år, og aner ikke hvordan og hvornår jeg bliver i stand til at vende tilbage til mit arbejde, så jeg har en masse uvisheder, som fylder meget i mine tanker. Det er sådan der, jeg er i livet lige nu. Gode hilsner Yasmin

Svar
10 dage siden

Louise

Vært

Tak for din besked, og ikke mindst din ærlighed. Det må være hårdt at være dig, med stress og uvished om fremtiden. Du er meget velkommen til at deltage, og jeg ser frem til at høre møde dig. Jeg former en gruppe i løbet af de næste par uger, så du hører fra mig igen inden så længe. Rigtig god aften. Kh

Svar
10 dage siden

hejsa louise synes det lyder som et dejligt rum jeg er 38 år.jeg er førtidspenionist og jeg har brug for at snakke om hvordan jeg for min skuppet væk jeg har ikke ret mange venner og ingen kæreste jeg var i viborg sidste på sygehuset hvor jeg skulle have rykket nogen tænder der var dårlige ud for neden jeg prøver virkelig at kæmpe for at bevare resten der er en del tilbage men alligevel man kan jo ligge mærke til det håber ikke det er derfor jeg ingen kæreste har det går meget bedre nu og for børstet mine tænder hver dag og jeg ville gerne også snakke om hvordan man bliver tålmodig jeg er meget utålmodig og alt muligt.og jeg bliver tit sur over ligegyldig ting tænker på alt for mange ting den første er kærligheden og få venner der forstår de ting jeg siger føler heller ikke ret mange lytter til mig hvad jeg siger og hvordan jeg har det.................dejligste hilsner fra jacob

Svar
8 dage siden

Louise

Vært

Hej Jacob jensen. Tak for din besked. Lige som alle andre er du meget velkommen til at være med. I gruppen finder vi en god balance, hvor alle får tid og rum til at snakke, og hvor vi stille og roligt snakker os ind på samtaleemner, som vi alle kan forholde os til og kan bidrage til. Jeg sætter en gruppe sammen i løbet af de næste par uger, og så hører du fra mig inden så længe. Rigtig god dag. Mange hilsner fra Louise

Svar
7 dage siden

lyder kanont fedt fra jacob

Svar
7 dage siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds