lørdag

1

august

Kl. 13.00 - 16.00

Kl. 13.00 - 16.00

creativity
Kreativitet
social
Social

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Strikkeklub - for både begyndere og øvede

Kunne du tænke dig at mødes med andre der deler interessen for hvad smukke garner i alverdens farver kan skabe?

Jeg lærte i en tidlig alder at strikke af min mor, men fra jeg var omkring 20 stoppede jeg med mange af de kreative udfoldelser som mine teenageår havde været præget af. Andre ting kom til at fylde mere. For godt et år siden (nu er jeg snart 45 år) begyndte jeg igen med at strikke, og genopagede hurtigt den glæde jeg havde haft ved at kunne frembringe noget smukt - eller skævt :-) - med mine hænder. Jeg opdagede også at det er en fantastisk måde at reducere stress, så selve arbejdet med strikke-projektet er lige så vigtigt for mig som resultatet.

Gruppen er ikke tænkt som undervisning, men alle niveauer fra begynder til "mester-strikker" er velkomne og så er der jo mulighed for at vi kan hjælpe hinanden med viden, tips & tricks - og man kan lufte sine frustrationer hvis garnet driller.

Jeg forestiller mig at vi kan mødes første gang i den Strikkecafé som allerede er etableret i Biblioteket Dokk1. Medbring evt. din egen kaffe/te og tilbring nogle timer i hyggeligt selskab. Senere kan vi evt. mødes hos hinanden på skift eller finde en velegnet café hvis der er stemning for det.

Du kan læse mere om strikkecaféen i Dokk1 her: https://www.aakb.dk/arrangementer/kunst-og-kreativitet/strikkecafe-i-dokk1-3

Hvis du har en profil på Ravelry kan jeg findes under brugernavnet: LoomiandLemon
https://www.ravelry.com/people/LoomiandLemon

Det kræver ikke tilmelding at deltage, men skriv gerne hvis du har lyst til at være med.

De bedste hilsner,
Anneline

Her skal vi være

Hack Kampmanns Plads 2, 8000

Kommentarer

Jóna Ellendersen

19 dage siden

Jeg vil gerne deltage. Hvordan finder vi hinanden? :)

Anneline Kirkegaard

Vært
18 dage siden

Hej Jóna, hvor hyggeligt at du vil deltage :-)

Godt spørgsmål - jeg skal forbi Dokk1 i dag i anden anledning, så jeg finder lige ud af præcist hvor strikkecaféen foregår og hvor det vil give meningen af finde hinanden.

Der er en mere der har skrevet til mig (via Ravelry) at hun gerne vil deltage i gruppen, men hun kan dog ikke d. 4 juli.

Jeg vender lige tilbage med en opdatering senere i dag :-)

Anneline Kirkegaard

Vært
16 dage siden

Hej igen,

Jeg beklager det sene svar :-)

Strikkecaféen foregår i området der kalders "hjørnet" og som navnet siger er det placeret i et hjørne. Det er bagerst til venstre når man kommer ind og har Borgerservice på højre side (ved toppen af rulletrappen). Man kan gå begge veje rundt, men jeg tænkte vi måske kunne mødes foran den brede trappe der går op til etagen ovenover, der er et lille åbent område hvor det er let at finde hinanden. Du finder det hvis du drejer til venstre efter borgersevice, men før toiletterne.

Skal vi mødes 12:50 tiden - så er der lidt ekstra tid til at finde hinanden. Måske det er en idé at udveksle mobil numre via en privat besked når dagen nærmer sig.

Jóna Ellendersen

15 dage siden

Hej, vi kan sagtens mødes kl. 12.50. Vi kan skrives ved, og udveklse tlf nr, når datoen nærmer sig :)

Anneline Kirkegaard

Vært
15 dage siden

Superfint, lad os aftale det :-) Så kan vi også se om der er andre der melder sig på i mellemtiden der skal udveksles numre med.

Anneline Kirkegaard

Vært
7 dage siden

Hej Jóna, er du stadig med på at mødes i strikkecaféen i morgen? Det er kun muligt at kontakte den person som har lavet opslaget direkte. Så hvis vælger "kontakt vært" (eller noget i den retning) kan vi udveksle mobil numre og fortsætte kommunikationen via mobil beskeder.

Jóna Ellendersen

7 dage siden

Jeg har sendt dig en besked, men da det åbenbart ikke fungerer så godt at skrive på telefonen, måtte jeg stoppe halvvejs, da jeg ikke længere kunne se teksten, som  jeg skrev! 

Anneline Kirkegaard

Vært
7 dage siden

Jeg har fået din besked hvor din email addresse fremgår, så jeg svarer dig lige på den senere i dag, men nu ved du den er nået frem og læst. Jeg har hørt fra andre at Genlyd-sitet ikke fungere supergodt på smartphone, så jeg har faktisk slet ikke forsøgt mig med det, men som nævnt er beskeden nået frem selvom du ikke selv kunne se teksten.

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

social
Andre opslag i Social