tirsdag

9

juni

Kl. 11.00 - 12.30

Kl. 11.00 - 12.30

nature
Natur
social
Social

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Natur- og vandregruppe med nærvær i naturen

Natur- og vandregruppe med fokus på natur-oplevelser i Aarhus og omgn, nærvær og mindfulness med opstart her i Juni


Har du interesse for at udforske natur-oplevelser og nærvær i kontakt med naturen sammen med andre, og har du en psykisk sårbarhed eller sensitivitet (og styrke)? Så er denne natur- og vandregruppe måske noget for dig..

På turene som foregår hver tirsdag med start d.9.6., går vi på opdagelse sammen i naturen i og omkring Aarhus: i skove, ved hav og å, steder med vilde blomster og planter mv. (i Maj og Juni i Risskov og Marselisborg skov, senere kommer andre steder). Ikke mindst vil der være fokus på det nærvær man kan opleve i kontakt med naturen, og der vil bl.a. være mulighed for at prøve mindful walking og enkle øvelser i nærvær med fokus på natur og sanser mv. Lisbeth er guide i gruppen vil stå for planlægning af turen (med mulighed for ønsker og indspark mv. :-)

Vi deler oplevelser og nyder det enkle udeliv og samvær. Der vil altid være en god pause undervejs, som vi holder på et fredfyldt sted med god plads, hvor man evt. kan medbringe lidt koldt eller varmt at drikke. Ved behov, kan vi benytte en udendørs pavillion eller shelter.

At gå er så dejligt enkelt, og ligesom at være i naturen, har det mange gode effekter for vores sind og krop. På gå-turene går vi i et tempo, så alle kan være med. Vi vil både gå i et 'flow', gå i stilhed og fordybelse, og med plads til gode snakke undervejs. Der vil også indgå andre aktiviteter. Vi vil besøge steder med forskellige naturtyper og planter, som vi vil tage os tid til at studere og opleve.

ANG. CORONA OG FORHOLDSREGLER:
Vi vil højst være 10 personer. Vi har et fast mødested - i Maj og juni i Risskov (3 første tirsdage) samt Marselisborg skov - vi mødes et sted med rigelig plads og afstand (oplyses ved tilmelding). Muligt at cykle, tage bus eller evt. gå dertil. Når vi går og opholder os i naturen, holder vi afstand. Vi opholder os på steder, der er fredfyldte og med god plads.

HAR DU LYST TIL AT DELTAGE?

Så tilmeld dig på naturligtn@gmail.com - vær opmærksom på, at du først er tilmeldt når du får svar tilbage herom, fordi vi ikke kan være mere end 10 ialt :-)

Jeg glæder mig til at møde Dig/Jer :-)

Lisbeth

hjemmeside: www.naturligt-n.dk

Her skal vi være

Risskov, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...