mandag

14

oktober

Kl. 15.00 - 17.00

Kl. 15.00 - 17.00

experiences
Oplevelser
volunteering
Frivillighed
creativity
Kreativitet

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Kunstudstilling "Smerter & Livskvalitet"

FERNISERING

Det er med STOR GLÆDE, at jeg kan invitere alle interesserede til Ferniseringen af ABMS’ Kunstudstilling “Smerter & Livskvalitet”, på vegne af ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter.

ABMS er et anonymt og frivilligt fælleskab (non-profit organisation) af borgere, som samarbejder om et godt liv til trods for smerter på tværs af forskellige smerteproblematikker.

Der er så meget godt at sige om udstillingen:
✔️ Udstillingen er et symbol på vores primære fokus i ABMS: Et GODT LIV til trods for smerter.
✔️ Hvert eneste værk er skabt af borgere med smerter eller pårørende, som finder livskvalitet i at udtrykke sig gennem former og farver. Det er meget individuelt hvordan og hvorfor; Det kan du se og læse om ved hvert værk på udstillingen.
✔️Samtidig er udstillingen en fantastisk mulighed for at kunne invitere flere borgere med smerter til vores fællesskab, samt for at danne relationer på tværs af fællesskaber.
✔️ Projektet er et stærkt symbol på at: Sammen er vi stærke. Sammen nedbryder vi tabuer. Sammen kan vi samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

FRIVILLIGHED ROCKS 🤩

Venlig hilsen
Ditte, Formand
På vegne af ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter
🌐 www.abmsdanmark.dk
✉️ dittepode@abmsdanmark.dk

***

Mere om ABMS:
Til vores møder arbejder vi med vores program som både indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Desuden mødes vi til spillecafé, workshops, gæsteundervisning og foredrag med fysioterapeuter fra det etablerede sundhedsvæsen, sommerfest og julefrokost. Alt er baseret på frivillighed og det er gratis at være med.

Det er vigtigt for os at favne så bredt som muligt. Derfor behøver du ingen diagnose for at være med. Enhver der er udfordret med ondt i kroppen må være med 🤗 Vi har også aktiviteter for pårørende 😊

Hop også ind på Facebook og se om der er nogle af vores andre aktiviteter du kunne have lyst til at være med til: ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Her skal vi være

Rådhuspladsen 2, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...