Hop til indhold
18-30 år

Meget social, men også social angst

Søger skønne positive mennesker, som kan udvikle sig til gode venskaber. Hvor der er plads til rummelighed, udvikling, forskellighed og humor

Hej! :)

Jeg hedder Emil, er 27 år og har angst, hvilket kan give både større og mindre udfordringer i hverdagen. Min angst har påvirket mine sociale udfoldelser gennem hele livet på forskellige måder. Det kan derfor være svært, for mig at få nye venskaber, fordi jeg kan være lidt tilbageholdende/genert og er lidt forsigtig når det gælder nye menneske, eller i situationer, hvor man naturligt møder og lærer nye mennesker at kende. . Men bag facaden gemmer sig en utroligt livsglad, sjov, finurlig og tænksom fyr, som er frisk på det meste.

Jeg har flere gode venner, som jeg holder meget af, men på trods af det, kan jeg føle mig ensom til tider. Jeg har en enorm lyst til at møde nogle nye mennesker, og få skabt nogle nye spændende og givende relationer.

Jeg har meget af livet følt mig lidt ensom og udenfor - ikke fordi jeg ikke har haft, og har nogle venner, men mere fordi det har været svært for mig at få nye venner løbende, og holde fast i dem gennem årene. Blandet andet på grund af angsten, men også fordi jeg altid har følt mig anderledes og haft svært ved at finde ud af hvor helt jeg passer ind.


Jeg søger derfor flere venner og veninder, som jeg kan udforske livet med, og sammen kan vi få en masse skønne stunder og minder.

Om du er 18 eller 50 år, er ikke afgørende, bare vi kan udvikle en relation, og har noget til fælles. Men jeg kunne særligt godt tænkte mig flere `relativt jævnaldrende` venner (18-35 år)

Jeg har ikke en 'hobby' som sådan, men generelt holder jeg af gode snakke om alt mellem himmel og jord, brætspil, indretning, lange gåture, flade ud med film og serier, naturen, politik, dyr, arkitektur, rejser og samvær med familien og gode mennesker. En sjælden gang kommer jeg også i teateret og på museum - noget jeg gerne vil gøre noget mere i, samt opleve nogle live comedey show. Har årskort til REEpark. Jeg interesser mig også lidt for psykologi - både for at blive klogere på mig selv, men også for at forstå andre mennesker, og vide hvorfor vi mennesker egentlig agere som vi gør, og hvordan vi mennesker kan arbejde med os selv.

Ellers kan jeg godt lide at gå i genbrugsbutikker, på loppemarkeder og søge på Den Blå Avis efter sjove, og unikke ting og møbler.

Det vil være en fordel hvis vi deler nogle interesserer, eller har noget til fælles, men det gør heller ikke noget med forskelligheder, så vi kan lærer noget af hinanden, og få udvidet vores horisont. Det kunne faktisk være spændende at lærer en `ny verden` at kende, med andre typer personligheder, aktiviteter og lignende, jeg ikke har beskæftiget mig med før. Få udfordret mig selv.

Til dagligt arbejder jeg i butiksbranchen og trives rigtig godt med dette.

Jeg håber at høre fra dig! :)

Din alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, religion, politisk overbevisning, handicap eller diagnoser er fuldstændig underordnet - bare vi har noget til fælles og kan få glæde af hinandens selvskab.

Interessekategorier

Nye bekendtskaber

Oplevelser

Social

Spørgsmål og kommentarer

Sejt Emil 🙌

Svar
15 dage siden

Emil

Vært

Tak for din venlige kommentar Line! :)

Svar
15 dage siden

Hej Emil. Jeg er godt nok lidt ældre end det du søger. Men jeg tænker faktisk at vi deler nogle interesser. Jeg føler mig også til tider ensom, da jeg i mange år ikke har plejet mine venskaber og derfor ikke ser mange. Jeg er 41 år gammel, så du kan tænke over det……

Svar
14 dage siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds

SØG GENLYD-PULJEN

Har du lyst til at gå julen og 2022 i møde med nye bekendtskaber? Måske du gerne vil mødes med nogle til gløgg og æbleskiver, invitere en gruppe nye bekendte på skøjtebanen eller arrangere nytårskur i et nyt fællesskab? Så kan du søge GENLYD-puljen. Der er ansøgningsfrist den 14. december 🙌

SØG STØTTE