nature
Natur
social
Social

Postnr:

8000

Pris:

30 kr.

*Betales via FOF's hjemmeside

De Grå Spejdere

Hygge, herrehørm og røverhistorier omkring et lejrbål

De Grå Spejdere er en åben herreklub for mænd på 65+, hvor vi støver vores indre urmand af og tager ud i naturen til en god omgang mandehørm og friluftshygge – gerne i al slags vejr.

Fra gang til gang mødes vi på forskellige naturpladser i Aarhus og omegn. Herfra sætter vi gang i de gamle knogler med en gåtur i det fri og ender ved bålet, som vi starter i fællesskab. Kaffe skal der naturligvis også til, og ved bålet bliver der rig mulighed for at dele en røverhistorie eller spejdertradition.

Første gang afholdes d. 14/8 kl 10 hvor vi mødes ved bålhytten i Havreballeskoven. Herfra går vi sammen med projektets vært en tur på ca. 3 km i moderat tempo, så alle kan være med. På sidste del af turen samler vi brænde til dagens bål, som vi på ægte spejdermanér samles om.

Tilmeldingen er fleksibel, og du tilmelder dig fra gang til gang. Prisen kan variere, hvis udflugten bliver mere omkostningstung, og vi fx ønsker at tænde op under en støbejernsgryde og lave mad i det fri, men som udgangspunkt koster det 30 kr at være med.

Du tilmelder dig via FOF's hjemmeside:
http://www.fof.dk/aarhus/kursusoversigt/kunst-og-fritid/udeliv/de-graa-spejdere

Jeg håber vi ses :-)

Her skal vi være

Havreballe skoven, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

social
Andre opslag i Social