workout
Motion
social
Social
nature
Natur

Oprettet for

5 måneder siden

Postnr:

8230

Pris:

Gratis

Vil du med ud og se Aarhus vågne?

Vi hedder Alis og Bo. Vi elsker at gå ture i de tidlige morgentimer og se byen vågne. Og vi vil gerne have flere med på tur.

Uanset om du er mand, kvinde, ung, gammel eller midt i mellem, vil vi gerne invitere dig med ud at gå. Vi arbejder i dagstimerne og er morgenfriske – derfor er det allerede omkring kl. 6 eller 6.30 om morgenen, at vi går.
Uanset om du kun vil med enkelte gange, eller om du har lyst til at vi for eksempel aftaler en fast ugentlig gåtur, hører vi gerne fra dig.
Så har du lyst til at komme med ud og få frisk luft, høre fuglene kvidre, se solen komme op på himlen og få nogle gode snakke? Så kontakt os igennem Marie fra Genlyd på tlf. 41 85 95 86 – eller skriv her på opslaget.
Vi håber at høre fra dig!

Her skal vi være

Valhalvej/Søren Frichs Vej, 8230

Kommentarer

Bo Snejbjerg Nielsen

5 måneder siden

Hej jeg kunne godt være klar på lidt gå tur om morgen, jeg bor i Åbyhøj og har heldigvis ikke bil😊, så det skal helst ikke være for langt fra hvor jeg bor, men Brabrand stien ligger også lige på den anden side af Frisch vej, hvor langt tænker du at gå? 1time? 1,5 time?

GENLYD-teamet

Vært
5 måneder siden

Hej Bo! Hvor lyder det godt at du kunne være klar på nogle morgengåture :) Har du lyst til at sende mig dit telefonnummer på mail: jemaha@aarhus.dk. Så kan jeg sørge for, at Alis ringer til dig, så I kan tale lidt nærmere om bl.a. længde på gåturene mm. Mvh Marie fra Genlyd

Nicolai Fast Sørensen

5 måneder siden

Hej Genlyd - Jeg er også klar på at gå en tur med Alis.

GENLYD-teamet

Vært
5 måneder siden

Hej Nicolai. Hvor skønt! Vil du sende mig en mail på jemaha@aarhus.dk med dit telefonnummer - så sætter jeg dig og Alis i forbindelse :) Mange hilsner, Marie fra Genlyd

S K

4 måneder siden

Jeg vil også gerne gå en tur med Alice.

Bo Snejbjerg Nielsen

4 måneder siden

Super vi går på tirsdag kl 6.30 fra valhalvej i Åbyhøj   

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...