volunteering
Frivillighed
social
Social
food
Mad

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

ABMS: Viden om smerter og smertehåndtering

ABMS ER ET ANONYMT OG FRIVILLIGT FÆLLESSKAB AF BORGERE MED SMERTER, DER SAMARBEJDER OM ET GODT LIV TIL TRODS FOR SMERTER

www.abmsdanmark.dk

ABMS MØDER 
MØDE KL: 17-19 I FRIVILLIGCENTER AARHUS, GRØNNEGADE 80, 3. SAL, LOKALE 9 (ELEVATOR I BAGGÅRDEN)
DATOER: 8/1, 12/2, 11/3, 1/4, 13/5 & 10/6

DER ER MULIGHED FOR AT HYGGE MED THE/KAFFE , MADPAKKE OG EVT. ET SPIL TIL KL.21.

Vores ABMS møder afholdes typisk den anden onsdag hver måned. Her er Ditte mødeleder. Du kan læse mere om Ditte på vores hjemmeside via dette link: http://abmsdanmark.dk/frivillige/

Alle med smerter er velkomne - på tværs af alle aldre, køn, diagnoser (eller ej) og du skal ikke betale medlemskontingent for at være med.  Alt i ABMS  er gratis.

Til vores gruppemøder samarbejder vi om vores program. Programmet indeholder viden om smerter, samt redskaber til smertehåndtering. Vores hovedformål er at samarbejde om et godt liv til trods for smerter.

Man styrer helt selv om man foretrækker at lytte eller om man vil dele sine tanker og erfaringer i forhold til dagens trin.

Da vi er et anonymt og frivilligt fællesskab kan du regne med, at alt du siger til mødet bliver der. Det er helt naturligt, at værne om sit privatliv - også når man er udfordret med smerter. 

Vores gruppemøder fungerer som en slags særlige indlæringsrum, der gør det nemt at lære nye vaner og gør det derfor nemmere at lære at leve et godt liv til trods for smerter.

Det eneste der kræves for at deltage er et ønske om et godt liv til trods for smerter via arbejdet med ABMS' program og gruppemøder.
Du er altid velkommen til at dukke op til en uforpligtende snak.
Venlig hilsen
Ditte Pode, Frivillig mødeleder og Formand i ABMS
Mail: dittepode@abmsdanmark.dkHer skal vi være

Grønnegade 80, 3. Sal, lokale 9, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...