experiences
Oplevelser
culture
Kultur & Samfund
social
Social

Pris:

Gratis

Trænger din campingvogn til nye oplevelser?

Jeg hedder Per og er senior. Jeg er vild med at campere i min campingvogn og vil gerne have flere med på tur. Jeg har en ide om at lave en campingklub

Det spiller ingen rolle om du er ung eller ældre. Om du er single, eller et par er også ligegyldigt. Men det er bestemt ikke nogen ulempe, hvis du er 60+ 😊. Kører du med en hypermoderne vogn eller en oldtimer fra 1954 og også uden betydning. Det vigtigste er, at du/I er interesseret i campinglivet – det er det, der tæller.

Min ide er, at vi kan tage af sted sammen med hver vores vogn og helst udenfor weekenderne. Det er ofte der, der er bedst tid, når man er senior og ikke er på arbejdsmarkedet mere.

Vi kan også mødes til inspirationsaftener og fortælle om ture vi har været på, eller er ved at planlægge. Måske få gode råd om destinationer, seværdigheder, reparation af vogne eller andre nyttige ting.

Lad os i første omgang mødes og se om vi kan fylde rammerne ud for et camping-fællesskab. Derefter kan vi finde ud af hvorhen, vi skal lave ture til. Indland, udland eller hvad der er interesse for. Måske begge dele – ikke alle behøver være med til alt. Der er plads til fællesskaber og forskellige interesse-områder indenfor fællesskabet.

Lad os finde ud af om der er grundlag for en camping klub med ovenstående indhold og lad os mødes på Fristedet i Skæring. Vi finder et tidspunkt, hvor det passer.

Er du interesseret, så skriv her i opslaget eller kontakt mig på telefon 3131 4917 eller på e-mail pervillesen@msn.com

Med venlig hilsen, Per Villesen

Kommentarer

Jens Albertsen

et år siden

Min kone og jeg har købt en campingvogn sidste sommer. Vi er meget glade for den. Men det er kun jeg, som er pensioneret, så jeg har mest tid til at bruge vognen.

Per Villesen

et år siden

Hej Jens hjertelig tillykke med jeres campingvogn, jeg har ikke kunnet se din besked før jeg fik fat i min pc håber du ikke har tabt interessen ang. camping. Jeg påtænker at tage en tur til Rømø et par dage for at tage cyklen med hvorfor cyklen en dagstur til Sild kunne det være noget for dig samt vil jeg ønske om der var andre som kunne tænke sig at tage med P.S. Jens er det muligt du vil ringe mig op eller give mig dit tlf. nr. hilsen Per

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...