Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Sårbare Samtaler 2020

Gratis foredragsfestival om sårbarhed

Velkommen til SÅRBARE SAMTALER 2020

Ingen skal føle sig alene med deres sårbarheder - derfor vil vi skabe en ramme hvor mennesker som er påvirket af forskellige indre kampe kan møde ligesindede, få værktøjer til livet og ligeledes en ramme som kan give pårørende bedre mulighed for at udvise støtte om omsorg for både sig selv og dem som har det svært.

Det er menneskeligt at være sårbar og det er vigtigt, at vi som samfund tør tale om det. Derfor ønsker vi, for 2. år i træk, at tilbyde en hel weekend med personlige og faglige foredrag og samtaler om forskellige former for sårbarhed. ‘Sårbare Samtaler’ vil være gratis for alle - både dem som blot er interesserede i at høre mere om psykisk sårbarhed, men også psykisk sårbare eller pårørende, som i løbet af weekenden vil få rig mulighed for at kunne spejle sig i andre, få gode råd, skabe dialog og netværk, som alt sammen kan være en stor hjælp fremadrettet.

Vi præsenterer 15 personer, som enten selv har haft psykisk sårbarhed inde på livet eller som besidder en stor faglig på området. Oplægsholderne vil være mennesker der ønsker at dele ud af egne livserfaringer som psykisk sårbare eller pårørende. På programmet har vi bl.a. sindslidelser, misbrug, hjemløshed, ensomhed, selvmordstanker, PTSD og meget mere. Vi får også besøg af en organisation som arbejder med psykiatriske servicehunde.

Vi har ikke blot en lang række oplæg og foredrag, men laver også en stor messe hele lørdagen på Dokk1 hvor alle oplæg finder sted, således at man som borger eller pårørende også kan få direkte kontakt med de forskellige tilbud, foreninger og muligheder som der er i Aarhus. 


Interessekategorier

Oplevelser

Social

Her skal vi mødes

Se på kort

Hack Kampmanns Pl. 2, 8000

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds