social
Social
culture
Kultur & Samfund
volunteering
Frivillighed

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Invitation til samtalesaloner for efterladte

Har du mistet en, der betyder meget for dig? Er du den, der blev ladt tilbage? Kom og del i din oplevelse i en af samtalesalonerne på Dokk1.

Dokk1 viser udstillingen De dødes i vores liv fra 11.10. I den forbindelse inviterer Borgerdesign til samtalesaloner om at være blevet forladt. Det sker på Rampen første gang den 17.10. kl. 11-12 og kl. 17-18.

Hvordan er det at være den, der bliver ladt tilbage – at være efterladt? Det kan være en, der er død, en der er alvorligt syg eller du er blevet skilt fra nogen, du holder af. I en række samtalesaloner sætter Borgerdesign rammen for samtaler om det at være efterladt.

Her møder du Borgerdesign, som vil være vært og sætte samtalerne i gang og samle op igen. Du kommer til at tale med andre, der alle har lyst til at dele deres oplevelser. Samtalerne giver rum for refleksion og udveksling af erfaringer. Din deltagelse kræver ikke andre forudsætninger, end din lyst til at tale med andre om dine oplevelser. Du kan være ung eller gammel og deltage uanset hvem og hvordan du har mistet.

Vi håber, at vi ses
Borgerdesign.dk - Kirsten Engholm, kiej@aarhus.dk og Trine Overgaard Hasle trhasl@rm.dk

Her skal vi være

Dokk1, Rampen, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...