social
Social

Postnr:

8000

Pris:

Gratis

Julehygge hos Røde Kors Aarhus

Lørdag d. 7. december slår Weekendcaféen dørene op til julehygge og socialt samvær

Caféen den 7. december står i julens tegn og alle er velkomne! Til caféen vil der være mulighed for at udfolde sig kreativt og lave juledekorationer. Vi sørger for ler, gran og diverse pynt, du skal blot medbringe en skål eller fad, som dekorationen kan laves på. Hvis ikke du vil have dekorationen med hjem, tager Røde Kors meget gerne imod den og lader den pynte i vores frivillighus.
Mens vi hygger os med juledekorationer vil der blive serveret æbleskiver, kaffe og te. Sidst på eftermiddagen vil der desuden være mulighed for at deltage i pakkeleg. Weekendcaféen sørger for små pakker, men hvis du har lyst til selv at medbringe en lille ting, så er du selvfølgelig mere end velkommen.

Arrangementet kræver ingen tilmelding og man er selvfølgelig ikke forpligtet til at deltage i alle aktiviteterne eller blive i caféen hele eftermiddagen.

Generelt om Weekendcaféen:
Røde Kors Aarhus' nye weekendcafé, er for alle, der har lyst til at møde andre og få en god snak henover weekenden. Caféen holder åben den første lørdag i måneden fra kl. 13-17, og aktiviteterne skifter fra gang til gang.

Besøgende i caféen vil bl.a. kunne opleve musikoptræden, foredrag, fællesspisning og meget andet. Der vil altid være gratis kaffe og te på kanden, lidt til den søde tand og masser af tid til snak og hygge.

Skriv til os her på Genlyd eller kontakt os på aarhus.weekendcafeen@rodekors.dk hvis du har spørgsmål eller andet.

Her skal vi være

Nørre Allé 32 (indgang i gården), 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

social
Andre opslag i Social