creativity
Kreativitet
workout
Motion
food
Mad

Pris:

Gratis

Hyggelisten

10 skønne ting som du kan hygge dig med, indtil vi ses igen.


Selvom det kan være svært at mødes, er der heldigvis masser af hyggelige aktiviteter, som du kan give dig til.
Vi håber, at nedenstående liste vil inspirere dig til at skrue op for hyggen og få det bedste ud af denne særlige tid.
Pas på jer selv og hinanden indtil vi ses igen! <3

Kærligst
TEAM GENLYD

HYGGELISTEN:

- Bag den kage, du altid har drømt om. Er det en fra bagedysten? Eller har du set den på Instagram? Nu har du tiden til at bringe den til virkelighed!

- Lav dit eget dreamboard. Find gamle blade og magasiner frem og klip alle de ting ud, som du gerne vil have mere af i dit liv. Når du har klistret dem fast på et papir, kan du hænge dreamboardet op, så du hver dag bliver mindet om, hvad du gerne vil prioritere din tid på.

- Læg et puslespil. Du kan låne puslespil hos herlige Beth, se hendes opslag "We got puzzles" her på genlydaarhus. Beth er puslespilsentusiast og har en puzzle group, der mødes hver uge på Folkestedet og hygger sig med at lægge puslespil sammen. Måske bliver du så vild med puslespil, at du får lyst til at være med i gruppen, når vi kan komme ud og mødes igen.

- Læs din yndlingsbog igen. Måske du opdager nye detaljer og husker, hvorfor lige dén bog er din yndlings. Lige nu kan du finde et hav af gratis e-bøger på ereolen.dk eller oprette en bruger og få 14-dages gratis lytning på mofibo.com.

- Strik noget til dig selv eller en, du holder af.
Kan du ikke strikke endnu? Der findes masser af strikkevideoer på nettet, hvor du kan lære det.

- Gå en tur. I forårsvejret kan du give din tanker frit spil og samtidig plukke fine blomster som krokus, vintergækker og påskeliljer. Dem kan du presse og senere bruge til at dekorere breve og billeder med.

- Forkæl dig selv med en spa-dag. Du kan lave din egen body-scrub med enten kaffegrums eller sukker og kokosolie. Så er kroppen blød, lækker og forårsklar.

- Få en dejlig sludder med familie og venner. Selvom det kan være svært at ses fysisk, er der heldigvis stadig masser af muligheder for at tale sammen. Du kan ringe over skype eller facetime, så I kan se hinanden samtidig.

- Giv dine planter forårs-kærlighed. Sol og varme er på vej, og netop nu er det oplagt at plante om.

- Spil brætspil enten fysisk eller på mobilen. Hvis du ikke har mulighed for at mødes med andre og spille, så findes der masser af brætspilsapps. Du kan for eksempel dyste med andre i scrabble eller quiz-spil.Kommentarer

Beth Merit

3 måneder siden

do a puzzle, you need one, write to on facebook puzzle53

GENLYD-teamet

Vært
2 måneder siden

Tak Beth, det er vildt sødt af dig, hvor er du bare god! Kh. Louise, GENLYD

Beth Merit

2 måneder siden

I know how doing a puzzle gives a certain calmness, we all need that now

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...