Frivillig til afasi-gruppe

Vi søger en frivillig til vores samtale-gruppe - er det dig?

Vi er en gruppe bestående af 8 deltagere, der alle har afasi.
Afasi er, når evnen til at kommunikere er blevet påvirket af en hjerneskade, som følge af fx en blodprop.
Vi er 3 kvinder og 5 mænd i alderen 35-75 år. Vi har mødtes siden december 2019, sammen med 3 frivillige gruppeledere. Nu er der desværre snart kun én gruppeleder tilbage, og vi mangler derfor en ny – måske er det dig?
Vi mødes om onsdagen kl 9.30-12, i et fællesrum i Viby J. Her snakker vi om alt muligt; udfordringer ved at have afasi, hverdagen, familie. interesser, rejser, aktuelle nyheder mv.
I gruppen støtter vi hinanden, deler erfaringer, hygger os og drikker kaffe.
Gruppen betyder rigtig meget for os; den betyder, at vi får snakket om hvordan vi har det, at vi får mulighed for at træne at tale og kommunikere, og at vi kan hjælpe hinanden med at finde det positive og komme videre.

Det er lige meget om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, bare du har lyst til at være sammen med os!
Lyder det som noget for dig, at blive en del af vores fællesskab?
Så kontakt Frivilligcenter Aarhus / selvhjælpsgrupper på mail: selvhjaelp@frivilligcenteraarhus.dk eller tlf. 61 28 08 79 (Anne).
OBS! Det er en forudsætning af du kan deltage i introduktionskursus til SCA (Samtalestøtte for voksne med afasi) ved Institut for Kommunikation og Handicap torsdag d. 17. december kl 13-17.

Vores afasigruppe er blevet skabt i et samarbejde mellem Aarhus Kommune, Institut for Kommunikation og Handicap og Frivilligcenter Aarhus.
Som frivillig vil du blive grundigt introduceret til opgaven, via kursus og med hjælp og støtte fra fagpersoner, samt mulighed for supervision og løbende sparring med koordinator og andre frivillige.

Interessekategorier

Frivillighed

Kaffe

Social

Spørgsmål og kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds