30-50 år50+ år

Få gratis hjælp til din smartphone og tablet

AppsCaféen er et gratis tilbud til dig, der godt kunne bruge lidt hjælp til at komme ordentligt i gang med at bruge din smartphone eller tablet.

Normalt foregår AppsCaféen ved fysisk fremmøde, men pga. corona tilbyder vi telefonisk vejledning i stedet. Du kan ringe til AppsCaféen og få hjælp hver onsdag mellem kl. 10 og 14. Vi har fokus på at hjælpe dig til at føle dig fortrolig med din smartphone eller tablet. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen finder vi den bedste løsning.

Du kan for eksempel få hjælp til at finde vej i Google Maps, hjælp til at låne E-bøger og lydbøger i eReolen, hjælp til de grundlæggende smartphone- og tabletindstillinger, eller hjælp til opsætning af konkrete apps som for eksempel e-Boks, netbank eller Facebook.

Få hjælp ved at ringe til Anna Voss på 60219416 eller til DokkX på 51576862. Vi svarer ikke på beskeder herinde.

Husk: Der er ingen dumme spørgsmål :)

Interessekategorier

Oplevelser

Spørgsmål og kommentarer

Kære DokkX. Jeg så, for sent i dag onsdag den 17.2. jeres fantastiske tilbud om hjælp til Smartphone (bl.a.) - Jeg vil så ringe næste onsdag. Min gode mobil Nokia 2720 Fold knækkede i hængslet. - Jeg er ganske uvant med en Smartphone, men har (dumt måske) i Føtex, - allle steder har jo lukket, købt en Nokia 2720 FLIP, som jeg har svært ved at finde ud af. - En blanding vist mellem en gl.dags mobil og en Smartphone. - Og en ordentlig BRUGERvejledning mangler. Der er en anden slags vejledning, som ikke er til nogen hjælp. - Min mand slås med samme problem, fordi hans gamle Nokia også gav op. - Han er dog stædig og (lidt) interesseret, modsat mig selv, som holder af andre 'ting'. -Jeg håber at I kan hjælpe over telefonen. - Vi har heldigvis vores gamle fastnet, 86 13 90 16. Venligst kirstenbentzen@outlook.com

Svar
8 måneder siden

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

Arrow
Har du spørgsmål til dette opslag, kan du stille dem i kommentarsporet nedenfor.
Kryds