Filtrér på kategori:

social
Social
litterature
Litteratur
nature
Natur
food
Mad
culture
Kunst & Kultur
education
Kurser og læring
music
Musik
business
Karriere
games
Spil
sport
Sport & fitness
tech
IT & Teknologi
crafts
Håndværk

Sted:

8000

Oprettet for

25 dage siden

Kom med i vores mad- motion- & oplevelsesklub

Vi er tre damer i alderen 62-81 år, som har fulgt et ”Sund Livsstil”-kursus sammen og nu mødes hver anden tirsdag. Når vi mødes, diskuterer vi fx mad, motion og hverdagsliv. Vi deler erfaringer og inspirerer hinanden. Men vores møder handler mindst lige så meget om hyggen, det sociale samvær, og det at dele gode stunder. Vi spiser gerne en god frokost sammen og får os en kop kaffe. Sommetider tager vi også på udflugter sammen – fx har vi været på Aros, og vi er klar på flere oplevelser sammen i fremtiden.
Vi vil meget gerne invitere flere med i vores fællesskab. Særligt dig, som har lyst til at være med til at dele erfaringer og hjælpe hinanden til at holde fast i gode vaner ift. mad og motion. Du behøver ingen særlige forudsætninger, for vi taler sammen ud fra vores hverdagsudfordringer og erfaringer. Et åbent sind og mod på nye bekendtskaber er derfor det vigtigste.
Vi mødes tirsdage i lige uger klokken 13 i Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53 i lokale 2. Hvis du er interesseret i at være med eller høre mere, kan du kontakte Anne Fink på tlf. 24614101 eller afink@mail.dk. Du kan også ringe til Susanne på tlf. 61603950.
Vi glæder os til at møde dig!

Her skal vi være

Kirkegårdsvej 53, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...