Velkommen til GENLYD

Del eller deltag i fællesskaber
og aktiviteter i nærheden af dig

Find fællesskaber, nye venner og bekendte på genlydaarhus.dk

Opret profil

Lav din egen profil, så kan du svare på andres opslag eller selv søge efter en træningsmakker, en kaffeven eller noget helt tredje

Opret profil

Se andres opslag

Her kan du finde opslag fra andre, der gerne vil mødes, og fra klubber og foreninger, der gerne vil have flere med

Til opslagstavlen

Kom nemt i gang

Lav dit eget opslag, hvor du inviterer andre til at mødes om en fælles interesse

Opret opslag

Spørgsmål og svar

Her finder du svarene, hvis du har spørgsmål om hjemmesiden eller mere generelt om GENLYD

spørgsmål og svar

Jeg bruger genlydaarhus.dk til at finde andre som mig, der har lyst til at gå ud og kigge på Aarhus med udgangspunkt i at finde billige eller gratis oplevelser. genlydaarhus.dk er for alle, som leder efter nogle at lave noget sammen med.

Ulla

Hjemmesiden gør det nemt for en forening som Marselis Havhave at få kontakt til nye spændende mennesker, som vil være med i vores mangfoldige fællesskab.

Nils Musaeus Bertelsen

Formand i Marselis Havhave

genlydaarhus.dk er en fantastisk platform til at formidle kontakt til andre i Aarhus og omegn. I løbet et par dage fandt jeg flere glade medlemmer til min whistklub.

Lotte Rode

Vi har brugt genlydaarhus.dk til at nå ud til alle dem, vi gerne vil have med på vores gå- og samtale-ture i Aarhus Nord. Det har vi været superglade for, og det er klart en platform, vi fortsat vil benytte og kan anbefale andre.

Astrid Wierzba

Udviklingsansvarlig i IK Skovbakken

Jeg har boet syv steder i Danmark og har derfor haft svært ved at holde fast i en bekendtskabskreds. Jeg er lige flyttet til Aarhus for at være tættere på mine to børn og deres familier. Jeg har skrevet et opslag på genlydaarhus.dk for at finde nye fællesskaber, både til gåture og venskaber.

Torben

Vi har fire forskellige netværksgrupper i ABMS, og vi bruger opslagstavlen på genlydaarhus.dk til, at gøre opmærksom på mange af de aktiviteter vi afholder. Tanken om flere fællesskaber, som genlydaarhus.dk bygger på, går hånd i hånd med vores tanker om, at sammen er vi stærkere.

Ditte Pode

Formand i Anonyme Borgere Med Smerter

Hjemmesiden er et godt sted, hvor vi kan få kendskabet til vores aktiviteter spredt ud til et større publikum. Jeg vil tro, at omkring ti procent af vores aktive medlemmer kommer gennem vores opslag på genlydaarhus.dk – det er et fremragende værktøj, som vi er glade for.

Hans Jørgen Riis

Formand i Folkenetværket