Hop til indhold

Om GENLYD

Vil du gerne møde nye mennesker? Så bliv en del af genlydaarhus.dk

Vil du gerne finde en at gå ture med? Ses med andre, der elsker brætspil? Eller har du lyst til at starte en kreaklub? GENLYD er for dig, mig og alle i Aarhus, der har lyst til at møde nye mennesker.
Der er der tusindvis af brugere på siden, der alle søger andre at dele fællesskaber og oplevelser med. For at være med, skal du lave en profil. Det er nemt og hurtigt – følg linket her, så er du i gang.
Når du har en profil, kan du skrive et opslag eller svare på invitationer fra andre. Se alle de aktuelle opslag på opslagstavlen, hvor det også er muligt at filtrere din søgning efter alder og interesser.
Har du flere spørgsmål til GENLYD, eller hvordan du bruger genlydaarhus.dk, så kan du tjekke vores Hjælp og FAQ. Her kan du kan læse endnu mere om siden og hvordan du kommer i gang med at møde nye mennesker.
Velkommen til!

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Så står GENLYDs webredaktør klar til at hjælpe dig. Hun kan give dig teknisk hjælp eller guide dig, hvis du er usikker på, hvad du skal skrive i din profil eller i dit opslag. Du kan kontakte hende på telefon 41 87 36 87 eller genlyd@aarhus.dk.
Du kan også se denne video, hvor vi forklarer, hvordan du opretter en profil.
PS: GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at mindske ensomhed ved at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

Looking to meet new people in Aarhus?
Do you want someone to join you for a walk, meet up with people for coffee or find someone who shares your interests?
Here at www.genlydaarhus.dk you can get in touch with people in Aarhus. The site is an online community platform with all sorts of invitations from local people and groups. You can also write your own invitation (in English or Danish).
If you have any questions or need help to use the site, please contact GENLYDs webmaster Nanna at genlyd@aarhus.dk or 41 88 57 92. She will be happy to help you getting started.