Om GENLYD

Vil du gerne møde nye mennesker? Så bliv en del af genlydaarhus.dk

Mangler du en løbemakker? Har du lyst til at starte en kreaklub? Eller vil du gerne møde andre, der er nye byen? GENLYD er for dig, mig og alle i Aarhus, der har lyst til at mødes med andre om alt mellem himmel og jord. Her finder du opslag fra både privatpersoner og klubber og foreninger, der gerne vil have flere med.
Lige nu er der tusindvis af aktive brugere på genlydaarhus.dk, der alle søger andre at dele oplevelser med. For at være med, at skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt – følg linket her, så er du i gang.
Når du har en profil, kan du skrive et opslag eller svare på invitationer fra andre, der gerne vil mødes. Se alle de aktuelle opslag på opslagstavlen, hvor det også er muligt at filtrere din søgning efter alder og interesser.
Har du flere spørgsmål til GENLYD eller hvordan du bruger genlydaarhus.dk, så kan du tjekke vores FAQ. Her kan du kan læse endnu mere om siden og hvordan du kommer i gang med at møde nye mennesker.
Velkommen til!
PS: GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

Looking to meet new people in Aarhus?
Do you want someone to join you for a walk, meet up with people for coffee or find someone who shares your interests?
Here at www.genlydaarhus.dk you can get in touch with people in Aarhus. The site is an online community platform with all sorts of invitations from local people, groups and associations. You can also write your own invitation (in English or Danish).