Om GENLYD

Fællesskab gi’r GENLYD

GENLYD gør det nemt at møde nye mennesker. Lige nu er der over 1750 aktive brugere på genlydaarhus.dk, der alle søger andre at dele oplevelser med. Du kan selv oprette et opslag eller svare på invitationer fra andre, der gerne vil mødes.
En hånd, der giver blomster i døren og byder velkommen til nye venner i Aarhus
Så mangler du en squash-buddy? Vil du gerne lave mad med andre? Leder du efter én at drikke kaffe og udforske byen med? Eller er du interesseret i at starte en kreaklub? GENLYD er for dig, mig og alle i Aarhus, der har lyst til at mødes med andre om alt mellem himmel og jord. Der er opslag fra privatpersoner, klubber, foreninger og alle andre, som gerne vil møde nye mennesker.
Lige nu er der masser af interessante, sjove og skønne opslag på opslagstavlen. Finder du alligevel ikke det, du søger, så et det nemt at oprette dit eget opslag og komme i kontakt med andre GENLYD-brugere.
For at kunne oprette dit eget opslag og svare på andres, skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt – følg linket her, så er du i gang.
GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab, hvad enten du bor i Solbjerg, Aarhus eller Lystrup.