Hop til indhold

Om GENLYD

Vil du gerne møde nye mennesker? Så bliv en del af genlydaarhus.dk

Vil du gerne finde en at gå ture med? Ses med andre, der elsker brætspil? Eller har du lyst til at starte en kreaklub? GENLYD er for dig, mig og alle i Aarhus, der har lyst til at møde nye mennesker.
Der er der tusindvis af aktive brugere på siden, der alle søger andre at dele oplevelser med. For at være med, at skal du lave en profil. Det er nemt og hurtigt – følg linket her, så er du i gang.
Når du har en profil, kan du skrive et opslag eller svare på invitationer fra andre. Se alle de aktuelle opslag på opslagstavlen, hvor det også er muligt at filtrere din søgning efter alder og interesser.
Har du flere spørgsmål til GENLYD, eller hvordan du bruger genlydaarhus.dk, så kan du tjekke vores Hjælp og FAQ. Her kan du kan læse endnu mere om siden og hvordan du kommer i gang med at møde nye mennesker.
Velkommen til!
PS: GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

Looking to meet new people in Aarhus?
Do you want someone to join you for a walk, meet up with people for coffee or find someone who shares your interests?
Here at www.genlydaarhus.dk you can get in touch with people in Aarhus. The site is an online community platform with all sorts of invitations from local people and groups. You can also write your own invitation (in English or Danish).

Oplevelser du kan dele med nye bekendtskaber i Aarhus👋

Nogle gange er det nemmere at møde nye mennesker, hvis man oplever noget sammen. Kender du til et godt mødested, en gratis oplevelse eller billig aktivitet, som man kan lave sammen med andre? Del dine ideer med os, så samler vi dem til fælles inspiration.

Del din idé