Spørgsmål og svar

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål herunder.

Find svar på ofte stillede spørgsmål her på siden - eller tjek ind til en online spørgetime og stil dine spørgsmål direkte til Louise.

👈 Du tilmelder dig spørgetimen ved at klikke dig direkte ind på opslaget her og trykke på 'tilmeld' knappen.

Du er også altid velkommen til at sende en mail til genlyd@aarhus.dk

Hvad er GENLYD?

GENLYD handler om at styrke sociale relationer og fremme fællesskaber. Vores mål er, at det skal være nemt at blive en del af et fællesskab, og gøre Aarhus til en mere inviterende by. 
Genlydaarhus.dk er en virtuel opslagstavle, der netop gør det nemt at finde fællesskaber og dele sit eget. Fedt, ikke? Det synes vi også, og med ganske få klik kan du finde invitationer fra andre GENLYD'ere eller oprette dit helt eget inviterende opslag. 
Du skriver, hvem og hvad du ønsker at finde, ligesom du kan se, hvad andre søger efter og interesserer sig for. Når du ser et opslag, der har din interesse, kan du kommentere opslaget direkte eller sende en besked direkte til værten.
Psst... Opslagstavlen er lige nu fyldt med masser af interessante, sjove og skønne opslag. Klik her for at tjekke dem ud.

Fællesskaber? Fedt! Hvordan kommer jeg i gang?

For at kunne oprette dit eget opslag og svare på andres, skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt - følg linket her, så er du i gang.
Genlydaarhus.dk er et uformelt og hyggeligt forum, hvor det ikke handler om at tage det perfekte billede eller skrive den perfekte tekst. Men det er altid en god idé at give andre en fornemmelse af, hvem du er. Vores erfaring viser, at de profiler med et billede og en mere personlig profiltekst generelt får mere respons. Så overvej at del noget om dig selv, som folk kan relatere til eller noget unikt, der gør dig til dig.

Hvordan kommer jeg i kontakt med andre GENLYD’ere?

Du opretter dit eget opsalg eller kommentere direkte på andres opslag, når du har en profil.
Du kan også sprede god energi ved at ‘Like’ og ‘Sætte pris på’ andres opslag. Så slå dig løs og få den gode karma til at gi’ GENLYD💙

Hvordan opretter jeg et opslag?

 • Log ind på din GENLYD-profil
 • Klik på ‘OPRET OPSLAG +’ eller ‘+ Skriv opslag’ på startsiden eller under din brugerprofil
 • Følg herefter vejledningen trin for trin

Hvordan opretter jeg et opslag, som er gentagende?

På genlydaarhus.dk kan du tilføje flere datoer til din begivenhed, så de andre brugere nemt kan se, at det er et gentagende opslag.
 • Log ind på din GENLYD-profil
 • Klik på ‘OPRET OPSLAG +’ eller ‘+ Skriv opslag’ på startsiden eller under din brugerprofil
 • Følg vejledningen trin for trin
 • Vælg én eller flere datoer under ‘Tilføj dato og tidspunkt’
 • Din aktivitet er gentagende, når du har valgt flere datoer i kalenderen

Hvordan får jeg besked om aktivitet på mit opslag?

Vi sender dig automatisk notifikationer, når der er ny aktivitet på genlydaarhus.dk, som er relevant for dig. 
Du kan se dine notifikationer i notifikationscenteret øverst i højre hjørne.
Alt afhængig af dine indstillinger sender vi dig også e-mails, så du altid har fingeren på pulsen. Du kan altid redigere din opsætning under din profil.
Modtager du ikke vores mails?
Det skyldes næsten altid, at de lander i din spammappe. Husk derfor at tjekke din reklame og spammappe for post fra genlydaarhus.dk. Ved at markere mailen som værende ‘ikke spam’ og tilføje genlyd@aarhus.dk til din kontaktliste, kan du sikre dig, at vores mails lander trygt i din indbakke.  
Hvis det ikke løser dit problem, så er du altid velkommen til at kontakte vores webmaster på genlyd@aarhus.dk

Hvordan redigerer og sletter jeg mine opslag?

Det kan jo desværre ske, at du er nødt til at slette dit opslag, eller måske udskyde det og tilføje en ny dato. Bare rolig, du kan nemt både redigere og slette dit opslag.
 • Log ind på din GENLYD-profil
 • Før din mus over dit profilbillede øverst til højre
 • Klik på ‘Mit GENLYD’ i menuen
 • Find det opslag du vil redigere eller slette
 • Vælg ‘Rediger’ (blåt ikon) og følg vejledningen, eller vælg ‘Slet’ (ikonet med en skraldespand)

Hvordan tilmelder jeg mig en aktivitet?

 • Log ind på din GENLYD-profil
 • Find aktiviteten, du ønsker at tilmelde dig
 • Tryk på ‘Tilmeld’
Din tilmelding er nu registreret, og arrangøren får automatisk besked om din tilmelding

Hvordan framelder jeg mig en aktivitet, hvis jeg ikke kan komme alligevel?

 • Log ind på din GENLYD-profil
 • Find den aktivitet, du vil framelde dig
 • Vælg ‘Frameld’
 • Du er nu frameldt aktiviteten
Smadder ærgerligt, at du måtte framelde dig. Skab god energi ved at skrive en privat besked til værten, hvor du fortæller, hvorfor du må springe fra.

Kan jeg bruge genlydaarhus.dk til at søge efter frivillige?

Ja, sagtens. Jeres klub eller forening er mere end velkomne til at søge efter frivillige til jeres fællesskab på genlydaarhus.dk.
Opslaget skal dog rumme det sociale aspekt for at være relevant for GENLYD-brugerne. Fortæl gerne hvordan I tager imod nye medlemmer og sørger for, at alle føler sig velkommen. Det er god stil og det gi’r god GENLYD.
Vi forbeholder os retten til at slette indhold, der kan betegnes som reklame eller er i strid med vores vision om, at det skal være nemt at blive en del af et fællesskab.

Hvad koster det?

Det er helt gratis! Og der er ingen binding.
GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab, hvad enten du bor i Solbjerg, Aarhus eller Lystrup.

Hvordan håndterer I mine personfølsomme oplysninger?

Når du opretter en profil på genlydaarhus.dk accepterer du automatisk vores betingelser og vores privatlivspolitik. Din tryghed er vigtig for os, og vi passer godt på dine data.
Din e-mail er som udgangspunkt skjult for andre brugere. Men hvis du sender en privat besked til en bruger på genlydaarhus.dk, vil modtageren naturligvis kunne se din e-mailadresse for at svare dig. Har du ikke lyst til at dele din e-mail kan du kommentere direkte på opslaget i stedet for.

Hvorfor er mit opslag blevet slettet?

Alle opslag på genlydaarhus.dk skal rumme et tydeligt socialt aspekt for at være relevant for brugerne på siden. Et foredrag kan f.eks. godt lægges på genlydaarhus.dk, hvis arrangementet samtidig giver anledning til, at man taler sammen, f.eks. over en kop kaffe. Men hvis der er lagt op til, at man kommer og lytter og går igen, hører opslaget ikke hjemme på siden.
Fortæl gerne hvordan I tager imod nye mennesker og sørger for, at alle føler sig velkommen. Det er god stil og det gi’r god GENLYD.
Vi forbeholder os retten til at slette indhold, der kan betegnes som reklame eller er i strid med vores vision om, at det skal være nemt at blive en del af et fællesskab.

Hvordan sletter jeg min bruger?

Hvis du ønsker at få din brugerprofil slettet på genlydaarhus.dk, skal du sende en e-mail til webmaster. Din e-mail skal indeholde dit navn, den e-mail som din brugerprofil er oprette med og gerne dit telefonnummer hvor du kan kontaktes. E-mailen sender du til genlyd@aarhus.dk

Har du en god historie, du vil dele? Eller feedback, der kan gøre siden endnu bedre?

Vi bliver simpelthen så glade, når vi hører om de mange venskaber og fællesskaber, som er opstået på genlydaarhus.dk. Så hvis du har en dejlig historie, som du vil dele med os, så send den endelig til os på genlyd@aarhus.dk. Den kan sprede glæde på kontoret og måske være med til at inspirere andre til at række ud til hinanden på siden.
Vi er også altid glade for at få ris og ros, så vi kan gøre genlydaarhus.dk endnu bedre. Del din feedback med os på Facebook, Instagram eller kontakt vores webmaster på genlyd@aarhus.dk - så kan vi tage dine idéer med videre i udviklingen af siden.
Fik du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte GENLYDs webmaster på e-mail: genlyd@aarhus.dk eller på telefon 41 87 36 87