Spørgsmål og svar

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål herunder.

Hvad er GENLYD?

I GENLYD arbejder vi for at det skal være nemt for alle at blive en del af et fællesskab og at gøre Aarhus til en mere inviterende by.
Det gør vi blandt andet gennem GENLYDs postkort, GENLYD puljen og ikke mindst her på genlydaarhus.dk, hvor alle brugere hjælper med at få fællesskaber til at gi’ GENLYD.
Genlydaarhus.dk er en virtuel opslagstavle, der netop gør det nemt at finde nye mennesker at mødes med i hele Aarhus Kommune. Det kan være til en gåtur, i en kreaklub, til fællesspisning eller noget helt fjerde. Med ganske få klik kan du finde masser af invitationer fra andre GENLYD'ere, der gerne vil mødes, eller oprette dit helt eget inviterende opslag om lige det, du søger.
Du skriver, hvem og hvad du ønsker at finde, ligesom du kan se, hvad andre søger efter og interesserer sig for. Når du ser et opslag, der har din interesse, kan du kommentere opslaget eller sende en besked direkte til værten.
Opslagstavlen er lige nu fyldt med masser af interessante, sjove og skønne opslag. Klik her for at tjekke dem ud.

GENLYD er startet af Aarhus Kommune. Missionen er at gøre det nemmere for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab, hvad enten du bor i Solbjerg, Aarhus eller Lystrup.

Hvordan bruger jeg siden?

Vi har samlet de fleste spørgsmål til brugen af siden her. Finder du ikke svar, er du altid velkommen til at kontakte vores webmaster Lea Marie med spørgsmål eller idéer til udvikling af siden. Send en mail til genlyd@aarhus.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Hvordan skriver jeg et opslag?
 1. Log ind på din GENLYD-profil
 2. Klik på ‘OPRET OPSLAG +’ eller ‘+ 'Skriv opslag’ på forsiden eller under din brugerprofil
 3. Følg herefter vejledningen trin for trin

Hvordan får jeg besked om aktivitet på mit opslag?
Vi sender dig automatisk notifikationer, når der er ny aktivitet på genlydaarhus.dk, som er relevant for dig. Du kan se dine notifikationer i notifikationscenteret øverst i højre hjørne. Alt afhængig af dine indstillinger, sender vi dig også e-mails, så du altid har fingeren på pulsen. Du kan altid redigere din opsætning af notifikationer under din profil. Modtager du ikke vores mails? Det skyldes næsten altid, at de lander i din spammappe. Husk derfor at tjekke din reklame og spammappe for post fra genlydaarhus.dk. Ved at markere mailen som værende ‘ikke spam’ og tilføje genlyd@aarhus.dk til din kontaktliste, kan du sikre dig, at vores mails lander trygt i din indbakke. Hvis det ikke løser dit problem, så er du altid velkommen til at kontakte vores webmaster på genlyd@aarhus.dk
Hvordan redigerer og sletter jeg mine opslag?
Det kan jo desværre ske, at du er nødt til at slette dit opslag, eller måske udskyde det og tilføje en ny dato. Bare rolig, du kan nemt både redigere og slette dit opslag.
 1. Log ind på din GENLYD-profil
 2. Før din mus over dit profilbillede øverst til højre
 3. Klik på ‘Mit GENLYD’ i menuen
 4. Find det opslag du vil redigere eller slette
 5. Vælg ‘Rediger’ (blåt ikon) og følg vejledningen, eller vælg ‘Slet’ (ikonet med en skraldespand)

Hvordan tilmelder jeg mig et opslag?
 1. Log ind på din GENLYD-profil
 2. Find opslaget, du ønsker at tilmelde dig
 3. Tryk på ‘Tilmeld’
Din tilmelding er nu registreret, og arrangøren får automatisk besked om din tilmelding
Hvordan framelder jeg mit et opslag?
 1. Log ind på din GENLYD-profil
 2. Find det opslag, du vil framelde dig
 3. Vælg ‘Frameld’
 4. Du er nu frameldt opslaget
Smadder ærgerligt, at du måtte framelde dig. Skab god energi ved at skrive en privat besked til værten, hvor du fortæller, hvorfor du må springe fra.

Fællesskaber? Fedt! Hvordan kommer jeg i gang?

For at kunne skrive dit eget opslag og svare på andres, skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt - følg linket her, så er du i gang.
Genlydaarhus.dk er et uformelt og hyggeligt forum, hvor det ikke handler om at tage det perfekte billede eller skrive den perfekte tekst. Men det er altid en god idé at give andre en fornemmelse af, hvem du er. Vores erfaring viser, at de profiler med et billede og en mere personlig profiltekst generelt får mere respons. Så overvej at del noget om dig selv, som folk kan relatere til eller noget unikt, der gør dig til dig.

Hvordan kommer jeg i kontakt med andre GENLYD’ere?

Når du har en profil, kan du skrive dit eget opslag eller kommentere på andres. Du kan også klikke ind på andres profiler og kontakte dem direkte der.
Andre brugere kan dog først finde dig, når du har skrevet en kommentar eller lavet dit eget opslag. Så hold dig ikke tilbage med at skrive kommentarer og opslag, hvis du gerne vil kontakes af andre.
Du kan også sprede god energi ved at ‘Like’ og ‘Sætte pris på’ andres opslag. Så slå dig løs og få den gode karma til at gi’ GENLYD💙

Kan klubber og foreninger bruge genlydaarhus.dk?

Alle opslag på genlydaarhus.dk skal handle om fællesskaber og hvordan man kan møde nye mennesker. Derfor skal alle opslag fra klubber og foreninger også primært fokusere på fællesskabet og sekundært på den eller de aktiviteter, man mødes om.
Fortæl derfor om det særlige ved jeres fællesskab, hvordan I giver anledning til at man kan møde nye mennesker og hvilke sociale aktiviteter, I foruden mødes om (f.eks. spisning, julefrokoster eller andre oplevelser)
Hvis der er tale om forskellige tilbud i én klub eller forening, så lav et samlet opslag, hvor I stadig fokuserer på fællesskabet og det sociale, man kan blive en del af.
Kommercielle opslag om foredrag, forløb og kurser hører ikke hjemme på siden, ligesom opslag om spørgeskemaer og undersøgelser heller ikke gør.
Psst.. I GENLYD puljen kan man søge penge til fællesskabende initiativer - tjek det ud og send os en ansøgning :-)

Jeg har glemt mit password - hvad gør jeg?

Bare rolig, du kan nemt lave et nyt. Følg denne guide:
 1. Klik på ’login’
 2. Klik på ’glemt adgangskode’ nederst til højre i boksen
 3. Indtast din e-mail
 4. Klik på ’nulstil password’
 5. Herefter modtager du en mail, der guider dig til, hvordan du laver en ny adgangskode

Hvordan håndterer I mine personfølsomme oplysninger?

Når du opretter en profil på genlydaarhus.dk accepterer du automatisk vores betingelser og vores privatlivspolitik. Din tryghed er vigtig for os, og vi passer godt på dine data. Du kan læse vores brugerbetingelser her.
Din e-mail er som udgangspunkt skjult for andre brugere. Men hvis du sender en privat besked til en bruger på genlydaarhus.dk, vil modtageren naturligvis kunne se din e-mailadresse for at svare dig. Har du ikke lyst til at dele din e-mail kan du kommentere direkte på opslaget i stedet for.

Hvorfor er mit opslag blevet slettet?

Alle opslag på genlydaarhus.dk skal rumme et tydeligt socialt aspekt for at være relevant for brugerne på siden. Et foredrag kan f.eks. godt lægges på genlydaarhus.dk, hvis arrangementet samtidig giver anledning til, at man bliver en del af et fællesskab eller taler sammen, f.eks. over en kop kaffe eller hvis gruppen også mødes til andre sociale aktiviterer. Men hvis der er lagt op til, at man kommer og lytter og går igen, hører opslaget ikke hjemme på siden.
Fortæl om jeres interessefællesskab, hvordan I giver anledning til at man kan møde nye mennesker, og hvordan I sørger for, at alle føler sig velkommen.
Vi forbeholder os retten til at slette indhold, der kan betegnes som reklame, kan virke stødende eller er i strid med vores vision om, at det skal være nemt at blive en del af et fællesskab.
Leder du desuden efter romantisk kærlighed, så anbefaler vi, at du rykker over på en datingside i stedet - held og lykke :-)

Hvordan sletter jeg min bruger?

Hvis du ønsker at få din brugerprofil slettet på genlydaarhus.dk, skal du sende en e-mail til webmasteren. Din e-mail skal indeholde dit navn og den e-mail, som din brugerprofil er oprettet med. E-mailen sender du til genlyd@aarhus.dk

Kan jeg få mit opslag delt på GENLYDs sociale medier?

Ja, vi laver meget gerne reklame for opslag på vores sociale medier.
Skriv til @genlydaarhus på facebook eller instagram eller tag os.
Du kan også sende en mail til lemg@aarhus.dk :-)

Har du en god historie, du vil dele? Eller feedback, der kan gøre siden endnu bedre?

Vi bliver simpelthen så glade, når vi hører om de mange venskaber og fællesskaber, som er opstået på genlydaarhus.dk. Så hvis du har en dejlig historie, som du vil dele med os, så send den endelig til genlyd@aarhus.dk. Den kan sprede glæde på kontoret og måske være med til at inspirere andre til at række ud til hinanden på siden.
Vi er også altid glade for at få feedback, så vi kan gøre genlydaarhus.dk endnu bedre. Del din feedback med os på Facebook, Instagram eller kontakt vores webmaster på genlyd@aarhus.dk - så kan vi tage dine idéer med videre i udviklingen af siden.
Fik du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte GENLYDs webmaster på e-mail: genlyd@aarhus.dk eller på telefon 41 88 57 92