Hop til indhold

FAQ

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål herunder.

Hvad er GENLYD?

GENLYD gør det nemmere for alle at blive en del af et fællesskab og gør Aarhus til en mere inviterende by.
Det gør vi blandt andet gennem GENLYDs postkort, GENLYD puljen, GENLYDs fællesskabsformidler og ikke mindst her på genlydaarhus.dk, hvor alle brugere hjælper med at få fællesskaber til at gi’ GENLYD i hele byen.
Genlydaarhus.dk er en virtuel bruger-til-bruger opslagstavle, der netop gør det nemt at finde nye mennesker at mødes med i hele Aarhus Kommune. Det kan være til en gåtur, i en kreaklub, til fællesspisning eller noget helt fjerde. Med ganske få klik kan du finde masser af invitationer fra andre GENLYD'ere, der gerne vil mødes, eller skrive dit helt eget inviterende opslag om lige det, du søger.
Du skriver hvem og hvad du ønsker at finde, ligesom du kan se, hvad andre søger efter og interesserer sig for. Når du ser et opslag, der har din interesse, kan du kommentere opslaget eller sende en personlig besked direkte til værten. Vi har lavet en guide med de bedste tips og tricks til at komme i gang, som du kan finde her.
Opslagstavlen er lige nu fyldt med masser af interessante, sjove og skønne opslag. Klik her for at tjekke dem ud.

GENLYD er et initiativ under Aarhus Kommune.

Fællesskaber? Fedt! Hvordan kommer jeg i gang?

For at kunne skrive dit eget opslag og svare på andres, skal du oprette en profil. Det er nemt og hurtigt - følg linket her, så er du i gang. Du er først synlig på siden, når du har skrevet en kommentar, et opslag eller tilmeldt dig noget, så hold dig ikke tilbage med det, hvis du gerne vil have kontakt til andre.
Genlydaarhus.dk er et uformelt og hyggeligt forum, hvor det ikke handler om at tage det perfekte billede eller skrive den perfekte tekst. Men det er altid en god idé at give andre en fornemmelse af, hvem du er. Vores erfaring viser, at profiler med et billede og en mere personlig profiltekst generelt får mere respons. Så overvej at dele noget om dig selv, som folk kan relatere til, eller noget unikt, der gør dig til dig.
Vi har samlet de bedste tips til at komme i gang med at møde nye menensker på genlydaarhus.dk her.

Hvem kan skrive opslag på genlydaarhus.dk?

Genlydaarhus.dk er for alle over 18 år i Aarhus Kommune. Siden er en bruger-til-bruger opslagstavle, så alle opslag skal handle om noget, du gerne vil mødes med andre om, hvor det er muligt at tale sammen og lære hinanden at kende. Klik her, og skriv et opslag om lige det, du gerne vil lave med andre.
Hvis du er medlem af en klub eller gruppe, og du gerne vil invitere flere til at være med, så kan du også skrive et personligt opslag, hvor du fortæller om jeres fællesskab og hvordan andre kan blive en del af det – f.eks. ved at man kan skrive til dig og aftale et mødetidspunkt, hvor du introducerer og byder velkommen.
Kommercielle opslag, opslag om foredrag, forløb og kurser hører ikke hjemme på siden, ligesom opslag om spørgeskemaer og undersøgelser heller ikke gør.
Leder du desuden efter romantisk kærlighed, så anbefaler vi, at du rykker over på en datingside i stedet - held og lykke :-)

Vi forbeholder os retten til at slette indhold, der kan betegnes som reklame, kan virke stødende eller ikke følger retningslinjerne for opslag på siden.

Hvordan kommer jeg i kontakt med andre GENLYD’ere?

Når du har en profil, kan du skrive dit eget opslag eller kommentere på andres. Du kan også klikke ind på andres profiler og kontakte dem direkte der.
Andre brugere kan dog først finde dig, når du har skrevet en kommentar, et opslag eller tilmeldt dig en aktivitet. Så hold dig ikke tilbage med det, hvis du gerne vil have kontakt til andre.
Du kan også sprede god energi ved at ‘Like’ og ‘Sætte pris på’ andres opslag. Så slå dig løs og få den gode karma til at gi’ GENLYD💙

Hvordan kan jeg se og redigere min profil?

I 'Mit GENLYD' kan du se din profil, dine egne opslag og dine tilmeldte opslag. I 'Mit GENLYD' kan du også redigere din profil og dele noget om dig selv, så andre kan få en fornemmelse af, hvem du er.

Har du en god historie, du vil dele? Eller feedback, der kan gøre siden endnu bedre?

Vi bliver simpelthen så glade, når vi hører om de mange venskaber og fællesskaber, som er opstået på genlydaarhus.dk. Så hvis du har en dejlig historie, som du vil dele med os, så send den endelig til genlyd@aarhus.dk. Den kan sprede glæde i GENLYD-teamet og måske være med til at inspirere andre til at række ud til hinanden på siden.
Vi er også altid glade for at få feedback, så vi kan gøre genlydaarhus.dk endnu bedre. Del din feedback med os på Facebook, Instagram eller kontakt vores webredaktør Nanna på genlyd@aarhus.dk - så kan vi tage dine idéer med videre i udviklingen af siden.

Kan jeg få mit opslag delt på GENLYDs sociale medier?

Ja, vi laver meget gerne reklame for opslag på vores sociale medier. Skriv en besked til @genlydaarhus på Facebook eller Instagram eller tag os. Du kan også sende en mail til webredaktør Nanna på mynam@aarhus.dk :-)

Er der andre muligheder for at finde fællesskab?

Genlydaarhus.dk er en bruger-til-bruger opslagstavle, men der findes masser af sociale tilbud og foreninger, som kan hjælpe dig, der gerne vil blive en del af et fællesskab.
GENLYDs fællesskabsformidler - har du brug for en snak om dine muligheder for at blive en del af et fællesskab? Så kan du altid kontakte GENLYDs fællesskabsformidler Louise på kelo@aarhus.dk eller 41 87 36 87. Hun snakker hver dag med aarhusianere i alle aldre om mulighederne for at møde nye mennesker i Aarhus.
Socialkompas – her er byens mange frivillige, sociale og sundhedsrettede tilbud fra foreninger og kommunen samlet ét sted. Du kan filtrere tilbuddene og f.eks. finde hjælp til at komme ud af ensomhed og finde fælleskaber.
Foreningsportalen – her kan du få overblik over folkeoplysenede foreninger og aftenskoler i Aarhus, som du kan blive en del af.
Frivillig i Aarhus – en god måde at finde fællesskab på, er ved at blive frivillig sammen med andre. På frivillig.aarhus.dk kan du få inspiration og overblik over mulige frivilligjobs inden for alt fra socialt arbejde til grønne initiativer.

Jeg har glemt mit password - hvad gør jeg?

Bare rolig, du kan nemt lave et nyt. Følg denne guide:
  1. Klik på ’login’
  2. Klik på ’glemt adgangskode’ nederst til højre i boksen
  3. Indtast din e-mail
  4. Klik på ’nulstil password’
  5. Herefter modtager du en mail, der guider dig til, hvordan du laver en ny adgangskode

Hvordan håndterer I mine personfølsomme oplysninger?

Når du opretter en profil på genlydaarhus.dk accepterer du automatisk vores betingelser og vores privatlivspolitik. Din tryghed er vigtig for os, og vi passer godt på dine data. Du kan læse vores brugerbetingelser her.
Din e-mail er som udgangspunkt skjult for andre brugere. Men hvis du sender en privat besked til en bruger på genlydaarhus.dk, vil modtageren naturligvis kunne se din e-mailadresse for at svare dig. Har du ikke lyst til at dele din e-mail kan du kommentere direkte på opslaget i stedet for.

Hvordan sletter jeg min bruger?

Hvis du ønsker at få din profil slettet på genlydaarhus.dk, skal du sende en e-mail til webredaktøren. Din e-mail skal indeholde dit navn og den e-mail, som din profil er oprettet med. E-mailen sender du til genlyd@aarhus.dk

Fik du ikke svar på dit spørgesmål?

Så kan du altid kontakte GENLYD på mail genlyd@aarhus.dk. Ingen spørgsmål er for små eller dumme.
Hvis du har brug for en snak om mulighederne for at møde nye mennesker eller for at blive en del af et fællesskab, så kan du tale med GENLYDs fællesskabsformidler Louise. Du kan kontakte hende på 41 87 36 87 eller genlyd@aarhus.dk.